Final application date

3 May, 2020

Company

Combitech

Contact

Michael Petersson

+46 (13) 189579

Är du en coachande, drivande och entusiasmerande person som vill kombinera konsultrollen med ett ansvar för att leda och vidareutveckla en konsultenhet hos oss på Combitech? Är du en person som brinner både för teknik och för att utveckla dina medarbetare? Då kan du vara just den vi söker!

DIN ROLL SOM KONSULTENHETSCHEF

Det går bra för oss på Combitech och som ett led i att stärka vår organisation och operativa förmåga söker nu Combitechs affärsområde Kritiska System en konsultenhetschef till verksamheten i Östergötland.

Som konsultenhetschef kommer du att ansvara för att leda en konsultenhet bestående av 10-15 konsulter och här ha det operativa linjeansvaret för dina medarbetare. Detta ansvar innefattar utvecklingsplanering, lönesättning och att i det dagliga skapa förutsättningar för att dina medarbetare både trivs och kan prestera på allra bästa sätt i sina externa och interna åtaganden. Som ledare förväntas du agera i enlighet med vår värdegrund för att säkerställa att våra medarbetare utvecklas både professionellt och personligt samt kan erbjudas balans utifrån just sin specifika livssituation.

Som konsultenhetschef ingår du i ledningsgruppen för din resultatenhet. Tillsammans med övriga konsultenhetschefer är du en-i-laget och tillsammans agerar ni för resultatenhetens bästa. Detta innefattar att nå krav på tillväxt, lönsamhet, trivsel och att erbjuda marknaden de allra bästa tekniska lösningarna. Utifrån dina erfarenheter, styrkor och egenskaper finns det möjlighet att tillsammans med övriga chefer inom din resultatenhet planera ditt arbete både för att få omväxling och ge dig rätt typ av utmaningar.

VAD KAN DU TILLFÖRA?

Du har i grunden en teknisk utbildning på högskole- eller universitetsnivå och har hunnit få en god erfarenhet av yrkeslivets förutsättningar och utmaningar och arbetet på insidan av en teknisk utvecklingsorganisation. Du är van att arbeta målinriktat och trivs i en resultatorienterad verksamhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av konsultrollen och meriterande är även erfarenheter av ledarroller. Detta är dock inget krav utan att gå mot en ledande roll kan mycket väl vara det du nu ser som ett nästa steg för dig i din karriär.

Vi söker dig som har en naturlig fallenhet för ledarskap och ett genuint intresse av att arbeta med samt att utveckla människor. Du är en person som är naturligt utåtriktad med ett stort engagemang som har lätt för att skapa goda personliga relationer. Vi tror även att du är en god lyssnare och coach, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken.

KOM OCH GÖR SKILLNAD

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!