Final application date

19 March, 2023

Company

Combitech

Är du en person som brinner både för teknik och för att utveckla dina medarbetare? Här finns möjligheten att kombinera konsultrollen inom system-och mjukvaruutveckling med ett fokus på kritiska system tillsammans med att leda och vidareutveckla en konsultenhet hos oss på Combitech.

 

Du kommer få möjlighet att jobba med och erbjuda våra kunder och medarbetare att utvecklas för morgondagens effektivare, säkrare samhälle genom värdeskapande lösningar. Så har du erfarenheter av, och förståelse för system- och mjukvaruutveckling och redo att ta en personalledande roll för våra medarbetare i de yrkesmässiga utmaningar som dagens och morgondagens digitaliserade samhälle medför? Då kan du vara just den vi söker!

 

Din roll som konsultenhetschef inom Kritiska system

Som konsultenhetschef får du möjligheten att kombinera ditt kompetensområde inom tekniken tillsammans med en ledande roll. Större delen av arbetstiden kommer du spendera i ett konsultuppdrag och på deltid är du chef för en  konsultenhet bestående av 10-15 konsulter där du har det operativa linjeansvaret för dina medarbetare. Detta ansvar innefattar utvecklingsplanering, lönesättning och att i det dagliga skapa förutsättningar för att dina medarbetare både trivs och kan prestera på allra bästa sätt i sina externa och interna åtaganden. Som ledare förväntas du agera i enlighet med vår värdegrund för att säkerställa att våra medarbetare utvecklas både professionellt och personligt samt kan erbjudas balans utifrån just sin specifika livssituation.

 

Som konsultenhetschef ingår du i ledningsgruppen för din resultatenhet. Tillsammans med övriga konsultenhetschefer är du en-i-laget och tillsammans agerar ni för resultatenhetens bästa. Detta innefattar att nå krav på tillväxt, lönsamhet, trivsel och att erbjuda marknaden de allra bästa tekniska lösningarna. Utifrån dina erfarenheter, styrkor och egenskaper finns det möjlighet att tillsammans med övriga chefer inom din resultatenhet planera ditt arbete både för att få omväxling och ge dig rätt typ av utmaningar.

 

Vem är du?

Vi ser att du i grunden har en teknisk utbildning på högskole- eller universitetsnivå och har hunnit få en god erfarenhet av yrkeslivets förutsättningar och utmaningar och arbetet på insidan av en teknisk utvecklingsorganisation inom system- och mjukvara. Du är van att arbeta målinriktat och trivs i en resultatorienterad verksamhet.

Som Konsultenhetschef är du en viktig kulturbärare på Combitech och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är engagerad, lyhörd och utåtriktad med känsla för ansvar och affärsmässighet. Då utveckling är en kärnfråga hos oss ser vi gärna att du har ett coachande förhållningssätt och ett intresse för att ge stöd åt medarbetare att utvecklas utifrån sina förutsättningar för förmågor. Vi hoppas att du liksom vi tycker om kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

 

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD 

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

 

För oss handlar det om hållbarhet – vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång – utan våra medarbetare står vi stilla.

 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!