Final application date

30 September, 2023

Company

Combitech

Konsultenhetschef är den perfekta mixen av teknik och människa. För oss är medarbetarna vår högsta prioritet, samtidigt som du till stor del får fortsätta att jobba med teknik och utveckla din ingenjörsmässiga förmåga i ditt konsultuppdrag.

Vill du jobba som ledare och se dina medarbetare växa, utan att tappa närheten till tekniken och vara med och hjälpa våra kunder till framgång med spännande produkter inom flyg, rymd och försvar? Värdesätter du balans i livet och tycker att tillvaron utanför arbetet är minst lika viktig? Då kan det här vara rollen för dig.

 

DIN ROLL SOM KONSULTENHETSCHEF INOM DESIGN OCH PRODUKTUTVECKLING

Våra kunder i regionen står inför spännande utmaningar med bland annat ökande digitalisering, modellbaserade arbetssätt och innovativa tillverkningsmetoder där vi vill bidra med våra kompetenser inom exempelvis konstruktion, beräkning, och projektledning. Även Försvarsmaktens och Totalförsvarets förmågor skall återuppbyggas vilket vi på Combitech tycker är viktigt att vara en del utav.

 

Vi söker nu dig som vill vara med och bidra till våra kunders framgång och lönsamhet genom konsultuppdrag inom dessa områden, i kombination med en ledarroll på Combitech. Större delen av arbetstiden spenderas i konsultuppdrag och på deltid är du chef över en grupp konsulter som har uppdrag på plats hos olika kunder i regionen eller in-house på vårt kontor.

 

Som personalansvarig chef ingår bland annat gruppens och individens kompetensutveckling, medarbetarsamtal samt lönesättning. Du är en del av resultatenhetens ledningsgrupp tillsammans med resultatenhetschef och andra konsultenhetschefer. Ledningsgruppen ansvarar för enhetens kundrelationer, utveckling och resultat. Rollen är omväxlande och utvecklande och du kommer att tillhöra ett engagerat gäng med passion för samverkan, personlig och professionell utveckling och god balans mellan arbete och fritid.

 

I konsultrollen kan uppdragens karaktär och längd variera men innebär företrädesvis att du arbetar hos våra kunder med uppdrag i deras linjeorganisation eller i projekt. I din roll som konsult är du också Combitechs ansikte utåt och genom din erfarenhet och kompetens bidrar du till att utveckla våra kunders verksamhet och lönsamhet. På Combitech kommer du att få möjlighet att anpassa innehållet i din roll utifrån dina förutsättningar.

 

VEM ÄR DU?

Du har erfarenhet inom design, produktutveckling eller närliggande tekniska områden samt ha en examen som civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande akademisk utbildning. Vi värdesätter erfarenhet av projektledning, koordinering och teamledarroller.

 

För att trivas i rollen har du en förmåga att kombinera att vara konsult i egna uppdrag och samtidigt ha fokus på dina medarbetare.

 

Som Konsultenhetschef är du en viktig kulturbärare på Combitech och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är engagerad, lyhörd och utåtriktad med stor ansvarskänsla och affärsmässighet. Då kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi gärna att du har ett coachande förhållningssätt och ett genuint intresse att ge stöd åt dina medarbetare att utvecklas, med respekt för deras förutsättningar och förmågor.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

 

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

 

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

 

För oss handlar det om hållbarhet – vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång – utan våra medarbetare står vi stilla.

 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!