Final application date

2 February, 2020

Company

Combitech

Contact

Annika Bylund

+46 (13) 189306

Våra industrikunder i regionen står inför spännande utmaningar med bland annat ökande digitalisering, modellbaserade arbetssätt och innovativa tillverkningsmetoder som additiv tillverkning. En försörjningskedja behöver vara både robust, anpassad och adaptiv för att stötta utvecklingen, samtidigt krävs fokus på hållbarhet för samhället och medarbetarna. Vill du bidra till våra kunders framgång samtidigt som du växer både personligt och kompetensmässigt tillsammans med andra? Då kan du vara den vi söker!

DIN ROLL SOM KONSULT INOM SUPPLY CHAIN

Våra kunder verkar i branscher som fordons-, rymd, försvars- och tillverkningsindustri. De söker stöd inom kvalitet och verksamhetsutveckling för att optimera försörjningskedjor och interna processer under prototyp-, industrialiserings- eller produktionsfasen. Det kan exempelvis innebära värdeflödesanalyser för material- eller informationsflöden, processutveckling som förberedelse för en kommande digitalisering, internrevisioner utifrån standarder och kundkrav, kvalificering av produkter och processer för nya tillverkningsmetoder, ansvar för inköpskvalitet och leverantörsutveckling eller förändringsledning.

Genom din erfarenhet, din kompetens och ditt nätverk bidrar du till att utveckla våra kunders verksamhet och lönsamhet i olika konsultuppdrag. Du är Combitechs ansikte utåt genom dina uppdrag hos våra kunder samtidigt som du ingår i interna utbyten och nätverk på Combitech för din egen och vår gemensamma utveckling.

VAD KAN DU TILLFÖRA?

Vi söker dig som är civilingenjör eller högskoleingenjör med relevant erfarenhet. Du har förmåga att snabbt komma in i nya förutsättningar och kontexter och kan agera pragmatiskt med stor ansvarskänsla för processer och resultat. Vi förutsätter att du trivs i tvärfunktionella sammanhang och har en god förmåga att uttrycka dig i en teknisk kontext på både svenska och engelska. Du bör ha erfarenhet av olika kvalitetsmetodiker och -verktyg samt van att hantera stora mängder data, komplexa krav och hög nivå på standarder.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är utåtriktad och lyhörd med förmåga att personligt och affärsmässigt skapa goda kontakter och förtroendebaserade relationer. Vi värdesätter en vana att leda projekt eller förändringsarbete, att arbeta metodiskt med långsiktig målmedvetenhet samt en mycket god kommunikationsförmåga.

Är du en nyfiken person med ett stort engagemang så kommer du känna dig hemma på Combitech och hos våra kunder.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

KOM OCH GÖR SKILLNAD

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.