Final application date

2 October, 2022

Company

Combitech

Contact

Johanna Thorén

johanna.thoren@combitech.com

+46734184314

Nu söker vi ingenjörer som gillar att ta ledande roller och tar ansvar för sin kompetensutveckling. Är du civilingenjör, eller har motsvarande erfarenhet, och vill fokusera på spännande ledande uppdrag i teknikens framkant i kombination med en gedigen kompetensutveckling? Sök till Combitech!

Din roll som Projektledande konsult

I rollen som projektledande konsult på Combitech kommer du i ditt uppdrag att få variation i din vardag med olika uppgifter, där du till exempel arbetar med koordinering, projektledning eller verksamhetsutveckling. Du kommer att kunna arbeta i såväl team som självständigt. Du får möjlighet att lära dig mycket genom dina arbetsuppgifter och genom att tillsammans med dina kollegor lösa projektets/teamets tilldelade uppgifter.

Combitech ger dig dessutom tillgång till marknadens bästa kompetensutveckling i form av bland annat coaching, erfarenhetsutbyte, kurser och nätverk.

Vem är du?

Vi söker dig som är civilingenjör med minst några års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter. Du har en passion för teknik och är beredd på att arbeta för att ta dig dit du vill. Vi söker dig med stort engagemang, som är intresserad och nyfiken på nya utmaningar samt vill driva arbetsuppgifter framåt.

Du ställer frågor, har god samarbetsförmåga, är hjälpsam och stöttar andra omkring dig. Du leder dig själv och din omgivning framåt på ett positivt och långsiktigt hållbart sätt. Du är driven, orädd och har ett stort engagemang för att utveckla människor, relationer och affärer. Vi söker dig som är prestigelös och en naturlig ledare. För att trivas i rollen som konsult är du flexibel och har förmåga att arbeta i ett högt tempo i en omväxlande miljö.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan direkt! Urval sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!