Final application date

14 August, 2022

Company

Combitech

Contact

Johanna Thorén

johanna.thoren@combitech.com

+46734184314

Just nu söker vi dig som vill arbeta kontinuerligt med kvalitetsförbättringar och med effektivisering av verksamheter i nära samverkan med både interna och externa funktioner. Vi söker dig som har en bred produktkännedom inom tillverkningsindustrin och är nyfiken på uppdrag som varierar mellan produktområden från senaste prototyputvecklingsprojektet till högvolymproduktion.

DIN ROLL SOM KVALITETS- OCH VERKSAMHETSUTVECKLARE

Du kommer att leda och driva förbättringsarbete hos kunden med koppling till kvalitet och verksamhetsutveckling. Det kan exempelvis innebära värdeflödesanalyser för material- eller informationsflöden och processutveckling som förberedelse för en kommande digitalisering eller strävan mot Industri 4.0. Det kan också innebära internrevisioner utifrån standarder och kundkrav, kvalificering av produkter och processer för nya tillverkningsmetoder eller ansvar för inköpskvalitet och leverantörsutveckling. Många av våra uppdrag inom kvalitet har inslag av projektledning och förändringsledning och arbetet ställer stora krav på god kommunikationsförmåga oavsett vem du möter.

Genom din erfarenhet, din kompetens och ditt nätverk bidrar du till att utveckla våra kunders verksamhet och lönsamhet i olika konsultuppdrag. Du är Combitechs ansikte utåt genom dina uppdrag hos våra kunder samtidigt som du ingår i interna utbyten och nätverk på Combitech för din egen och vår gemensamma utveckling.

VEM ÄR DU?

Du har förmågan att bygga goda relationer och skapa en tillitsfull atmosfär med positiv energi. Du är noggrann, analytisk och systematisk samt har viljan att driva och utveckla nya arbetssätt med hög integritet och stor respekt för våra kunders organisation och verksamhet.

Du har en ingenjörsutbildning på högskolenivå eller annan relevant akademisk examen på motsvarande nivå samt erfarenhet av tillverkande industri. Du har god språklig förmåga och behärskar både svenska och engelska utmärkt i både tal och skrift, även i formella texter som standarder. Certifieringar i metodiker och verktyg inom kvalitet är meriterande men ej ett krav.
Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker efter sista ansökningsdag. Välkommen till Combitech!

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet – vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång – utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!