Final application date

30 September, 2022

Company

Sectra

Delar du vår tro att företagskultur är avgörande för att ha nöjda kunder och medarbetare med ett högt engagemang? Gillar du att driva projekt och vill kick-starta din karriär med ett jobb med mycket eget ansvar men också möjlighet att växa i ett coachande och högpresterande team? Nu söker vi en Junior People and Culture Officer till vårt kontor i Linköping.

Sectra bidrar till ett säkrare och friskare samhälle genom att öka effektiviteten i sjukvården och stärka stabiliteten i samhällskritiska funktioner. Vi jobbar på marknader och med kunder där förtroende är en avgörande framgångsfaktor. Detta förtroende byggs i varje enskild interaktion med våra kunder och i vår genuina passion för att förstå våra kunder och skapa värde för dem.

Det våra kunder uppskattar allra mest är vår personal. Människor som de uppfattar har en unik kombination av kunskap och attityd, av knowledge & passion. Sectras starka och kundfokuserade företagskultur är avgörande för vår förmåga att leva upp till denna förväntan. Därför är vår förmåga att rekrytera, utbilda och utveckla vår personal och arbetsmiljö i linje med denna kultur helt avgörande för oss.

I den här rollen kommer du bland annat:

 • Projektleda interna kurser där företagskultur spelar en nyckelroll, såsom ledarskapskurser och vår rookie-utbildning som alla nyanställda i Sectra-världen går på plats i Linköping.
 • Planera och genomföra aktiviteter som gör våra kontor till härliga arbetsplatser.
 • Projektleda nomineringsprocessen och firandet av det vi kallar Senioritet, en utmärkelse som ger experter som också är föredömen vad gäller att leva vår kultur en karriärväg.
 • Följa upp onboarding- och exitenkäter för att förbättra Sectras förmåga att skapa ett stort engagemang hos våra anställda.

Kvalifikationer

På Sectra prioriterar vi alltid attityd och förmåga när vi rekryterar. Vi brukar säga ”Hire for attitude and ability. Train for skill.” Det betyder att vem du är och din potential är mycket viktigare än vilken kunskap du har idag eller vilka jobb du haft tidigare. Det finns ett par grundläggande egenskaper som är viktiga på Sectra oavsett vilken roll du söker. Vi letar efter en vilja och förmåga att lära sig nya saker och att ta sig an nya uppgifter och utmaningar snabbt. Vi vill att du har en stark analytisk ådra där vi särskilt värdesätter förmågan att förstå, bryta ner och därmed kunna börja lösa även komplexa problem. Vi vill att du kan kommunicera och interagera med kollegor, partners och kunder på ett tydligt, konstruktivt och effektivt sätt.

För den här tjänsten har vi följande krav:

 • Relevant universitetsutbildning med utmärkta betyg. Detta kan till exempel innebära att du har en teknisk utbildning och har ett stort intresse för människor eller en humanistisk utbildning med ett starkt intresse för teknik.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift.
 • Du är noggrann, strukturerad och har förmågan att driva och slutföra projekt.
 • Serviceinriktad och en ödmjuk lagspelare.

Utöver det ser vi det som en tillgång om du också har erfarenhet av något eller några av följande områden:

 • Har läst eller har intresse för kommunikation och/eller organisationsteori, ledarskap eller liknande.
 • Har läst eller har intresser för teknik.
 • Ett starkt engagemang utanför studier eller arbete i föreningsliv, idrott, musik, teater eller annan hobby.
 • Har studerat eller arbetat utanför Sverige.
 • Kan fler språk än svenska och engelska.

Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes personligt brev, CV och betyg. Du kan hålla brevet kort om du vill – det vi vill förstå är varför du söker just den här tjänsten och på vilket sätt du känner att förväntningarna och möjligheterna i tjänsten mappar med dina styrkor och drivkrafter.

Om du har frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta:

Lisa Everhill, Chief People and Brand Officer, lisa.everhill@sectra.com