Final application date

5 March, 2023

Company

Combitech

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. I denna roll erbjuder vi nyutexaminerade ingenjörer utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Inom ramen för vårt talangprogram får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. 

 

DIN ROLL SOM JUNIOR MJUKVARUUTVECKLARE

Som junior mjukvaruutvecklare på Combitech arbetar du som konsult i team som hjälper våra kunder på deras digitaliseringsresa. Antingen kan det handla om team ute på plats hos våra kunder eller team i våra egna lokaler. Gemensamt är att du oavsett får arbeta med uppgifter som syftar till att skapa ett säkrare, smartare och mer hållbart samhälle.

 

I våra egna team har teamet ofta ansvar för hela utvecklingsprocessen, från ax till limpa, vilket möjliggör utveckling och lärande i en trygg miljö.

 

Du kanske inte vet exakt vad som är ditt intresseområde än men är nyfiken att testa på lite olika för att komma fram till detta. Arbetsuppgifterna är därför varierande och kan innefatta produktutveckling inom mjukvara i olika faser beroende på kundens behov och ditt eget intresse. Du kommer få lära dig mer om mjukvaruutveckling och konsultrollen omgiven av erfarna och stöttande kollegor.

 

För att ytterligare kunna ge dig en bred bas att stå på vill vi erbjuda möjligheten att ingå i ett av Combitechs talangprogram. Där varvas allt ifrån utbildning till träffar med olika teman relaterat till konsultrollen – ett perfekt sätt att starta ditt yrkesliv!

 

 

VEM ÄR DU? 

Vi söker dig med akademisk teknisk bakgrund exempelvis som ingenjör från högskola eller universitet som antingen är nyexaminerad eller har ett par års arbetslivserfarenhet.

 

Du skulle tycka att det vore spännande att jobba med mjukvaruutveckling men behöver inte vara specialinriktad eller fördjupad inom just mjukvaruutveckling. Hos oss kommer du få lära dig.

 

För oss på Combitech är de personliga egenskaperna viktiga och vi tror att du är en positiv och nyfiken person som bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla. Du trivs med nya utmaningar, har en prestigelös inställning och tar egna initiativ. För rätt person finns stora möjligheter att växa inom organisationen.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

 

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

 

KOM & GÖR SKILLNAD 

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

 

För oss handlar det om hållbarhet – vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång – utan våra medarbetare står vi stilla.

 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!