På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både till  personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

DIN ROLL SOM JUNIOR KONSULT

Som junior konsult på Combitech arbetar du i team som hjälper våra kunder på deras digitaliseringsresa. Vi arbetar med produktutveckling i alla faser och söker dig som vill lära dig mer om teknik och IT omgiven av erfarna kollegor. Arbetsuppgifterna är varierande och sträcker sig från allt mellan konfiguration och mjukvaruutveckling till design och verifiering beroende på kundens behov och ditt eget intresse. Våra projekt finns i flera branscher och har som gemensam nämnare att de förbättrar vårt samhälle inom allt från hållbarhet till säkerhet genom smarta IT-lösningar.

VAD KAN DU TILLFÖRA?

Vi söker dig med teknisk bakgrund, till exempel civil-/högskoleingenjör eller motsvarande inom datavetenskap/datateknik som antingen är nyexaminerad eller har ett par års arbetslivserfarenhet. Vi ser att du inspireras av att jobba i team där ni hjälps åt att nå mål och att utveckla varandra. För oss på Combitech är de personliga egenskaperna viktigast och vi tror att du är en positiv och nyfiken person som bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla. Du trivs med nya utmaningar, har en prestigelös inställning och tar egna initiativ. För rätt person finns stora möjligheter att växa inom organisationen.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt.

KOM OCH GÖR SKILLNAD

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.