Final application date

7 October, 2021

Company

Cambio

Cambio är en av nordens ledande leverantörer inom e-hälsa med ett heltäckande erbjudande för hela kedjan inom vård och omsorg. Målet är att erbjuda de mest innovativa digitala lösningarna för regioner, kommuner och privata vårdgivare. Vi är i dag runt 700 anställda i flera länder. Cambio är certifierade av Great Place To Work och vi har placerat oss på topp 15-listan och fått utmärkelsen ”Sveriges Bästa Arbetsplats” 2020 och 2021!

 

Din roll och teamet 

Som utvecklare på Cambio Welfare kommer du att jobba efter de agila principerna i ett litet tight team med ett starkt driv att ge våra användare en bra användarupplevelse och ett pålitligt verksamhetssystem. Du kommer framförallt att bidra i utvecklingen av webversionen av Cambio Viva och i huvudsak med vårt Java backend men har du viljan och erfarenhet inom Angular och Typescript ser vi gärna att du kan bidra även inom frontend.

Du kommer att jobba i en modern CI pipeline som bygger på Jenkins, Jira, SonarQube, Bitbucket, Artifactory etc.

På Cambio uppmuntrar vi egna intiativ som bidrar till utveckling av företaget och oss själva. För oss är det viktigt att du får möjligheten till att växa, både personligt och karriärmässigt. Vår kultur beskrivs genom tre ord ’’Trust’’, ’’Care’’ och ’’Together’’ som karaktäriserar allt vi gör på Cambio. 

 

Om Dig 

Som utvecklare besitter du en teknisk kompetens som du bidrar med för att tillsammans med teamet, produktägare, projektledare och arkitekter lösa de problem teamet står inför. Du föredrar samarbete och du har insett att ska du lyckas måste teamet lyckas och att ni konstant behöver jobba med att förbättra arbetssätt och kompetens. Som person ska du vara analytisk, prestigelös och kunna ta ett stort ansvar.

I den här tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av programmering utöver studierna. Det kan vara från arbetslivet eller exempelvis ett examensarbete, ett sommarjobb eller ett eget projekt.

 

Krav: 

  • Högskoleutbildning inom relevat område
  • Javautveckling framförallt back end och/eller webutveckling i Angular eller Typescript
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift vilket krävs i kontakt med våra kunder
  • Meriterande:

 

Meriterande: 

  • Jenkins, Jira, Git, SonarQube eller liknande verktyg
  • Automatiserad testning
  • Erfarenhet av agila arbetssätt
  • Erfarenhet av utveckling i Kotlin

 

PlaceringsortMotala/Linköping

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning

Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.  

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Anders Klippinger på anders.klippinger@cambio.se

Vi uppmuntrar till och välkomnar alla ansökningar, men har tyvärr bara möjlighet att gå vidare med kandidater som befinner sig i Sverige och har rätt att arbeta här. Vi kommer att be om underlag under rekryteringsprocessen gång.

 

Vi ser fram emot din ansökan!