Final application date

2 February, 2020

Company

Combitech

Contact

Thomas Plantin

+46 70 8895107

På Combitech satsar vi på din kompetensutveckling! Är du nyexad och vill fokusera på din kompetensutveckling i kombination med spännande uppdrag i teknikens framkant? Sök till Combitech Talent Program – en ambitiös utbildningssatsning som ger dig en helt unik start på din karriär!

DIN ROLL SOM JUNIOR DEVELOPER INOM CTP

I rollen som konsult inom Combitech Talent Program varvar du spännande uppdrag/projekt med kurser i teknik, personlig utveckling och erfarenhetsutveckling enligt Combitechs omtalade och erkända metodik. Tillsammans med dina kollegor ges du möjlighet att utvecklas inom ditt eget område samt lära dig mer om andra inriktningar och på så sätt fördjupa dina kunskaper.

I ditt uppdrag kommer du att ha variation i din vardag med uppgifter inom något av områdena systemutveckling, mjukvaruutveckling, simulering, eller inbyggda system. Du kommer att arbeta i såväl team som självständigt och utveckling sker bland annat i C, C++, och Python, företrädesvis i Linux-miljö. Du får möjlighet att lära dig mycket genom ”learning by doing” och genom att tillsammans med de andra i teamet lösa uppgifter. För den med ambition och intresse att växa in i en ledarroll finns det möjligheter.

Combitech ger dig tillgång till marknadens bästa kompetensutveckling i form av bland annat coaching, sparring, mentorskap och nätverk. Vi erbjuder dig möjligheten att i en långsiktig dialog med din närmaste chef, utvecklas mot det som just du vill, t.ex. projektledning, ledarskap eller en fördjupning inom teknikrollen. Genom att börja din karriär som konsult hos oss på Combitech så skapar du dig de bästa möjligheterna för din framtid!

VAD KAN DU TILLFÖRA?

Du är nyutexad eller snart nyutexad, högskole- eller civilingenjör eller motsvarande. Du har ett brinnande intresse för teknik (såklart!) och kanske mer specifikt för mjukvaru- och systemutveckling. Meriterande om du har provat att koda i exempelvis C++, Linux, Python FPGA eller VHDL.

Vi söker dig som är flexibel, intresserad och nyfiken inför nya utmaningar och möten med nya människor. Du ställer frågor, har god samarbetsförmåga och är hjälpsam för att se till att projektet drivs framåt. Du trivs i en miljö där du får agera detektiv för att lösa uppkomna problem då förutsättningarna inte alltid är glasklara. Det är meriterande om du har intresse för ledarskap, men absolut inget krav.