Final application date

17 October, 2021

Company

Knowit Connectivity

Contact

Klara Klingberg

klara.klingberg@cybercom.com

079 006 89 89

Är du en junior utvecklare med kunskap och intresse för programmering och är ute efter en utvecklande roll? Då är detta den perfekta tjänsten för dig!

Vi på Knowit Connectivity söker nu fler juniora konsulter, som i en utvecklande och lärande miljö, gillar att jobba resultatorienterat för att bidra till ett hållbart samhälle genom innovation och digitalisering. Ansök idag och bli en del av vårt team i Linköping där vi tillsammans hjälper våra kunder att framtidssäkra sina organisationer!

 

Om oss
Knowit är en snabbfotad, rolig och inspirerande arbetsplats med stor laganda. Vi rekryterar medarbetare som vi tror kan göra skillnad. Vi utvecklar affärer och kompetenser för att växa tillsammans. Våra konsulter har stora möjligheter att utvecklas och vi värnar om kompetensutveckling både individuellt och tillsammans i interna grupper. Knowit är utsedd som Stockholmsbörsens bästa bolag vad gäller jämställdhetsarbete (Allbright 2019) och vi tror att det är lika viktigt att ha en arbetssituation som fungerar med privatlivet samtidigt som att vi har kul och utvecklas på arbetsplatsen. Detta har fostrat en kultur som präglas av närhet och transparens och en organisation där vi hjälper varandra att lyckas.

Inom vårt nya företag, Knowit Connectivity Linköping (f.d. Cybercom), utvecklar vi bland annat avancerade 5G-lösningar, designar framtida autonoma bilar och förändrar den uppkopplade världen. Hos oss får du chansen att delta i världsledande projekt och tillsammans med våra kunder formar vi framtiden.

 

Vårt erbjudande till dig
Som C++ utvecklare hos oss ger vi dig utmanande arbetsuppgifter, positiva ledare som lyssnar och framför allt skapar möjligheten för dig att träffa kamrater som är likasinnade. Vi satsar på dig och din personliga utveckling med kompetensutveckling och arbete i vårt innovationsteam mellan uppdrag. Som konsult utvecklas du med oss och våra kunder och har en möjlighet till breddning av din kompetens då vi verkar i många olika branscher. Du får även möjlighet att välja din egen utvecklingsväg tillsammans med teamet – kanske vill du specialisera dig inom ditt område eller varför inte arbeta med ett projekt inom något helt nytt. För oss är också trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare viktigt. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård.

Som konsult hos oss erbjuder vi:

  • Kontinuerlig kompetensutveckling genom utbildningar och arbete i vårt Innovation Zone
  • Kollektivavtal med marknadsmässiga villkor
  • Konkurrenskraftig ersättning och personalförmåner
  • Möjligheten att jobba i team vilket ligger i vårt DNA
  • En roll där du har fokus på hållbarhet inom digitalisering
  • Flexibla arbetstider och möjlighet att jobba på distans delar av arbetstiden

 

Vem är du?
Vi söker dig som har goda kunskaper inom C++ och som är nyfiken och brinner för utveckling och problemlösning. I det dagliga arbetet är du strukturerad och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Som person är du en lagspelare som är ödmjuk och mottaglig för feedback. För att trivas hos oss ser vi att du motiveras av ett varierat arbetssätt som involverar både självständiga uppgifter och samarbete i team, då vi gärna arbetar i utvecklingsteam med tyngden mot innovation. Du kommer ha stora möjligheter att utvecklas inom ditt kompetensområde och dina arbetsuppgifter är varierande.

Din bakgrund:

  • Högskole-/Civilingenjörsexamen eller motsvarande
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikation sker på båda språken
  • Erfarenhet av att arbeta med IT-utveckling och programmering
  • Brinnande intresse för teknik och programvara

Vi ber dig också bifoga din studiemeritförteckning för en snabbare och enklare hantering.

 

Kontakt och ansökan
Vi rekryterar löpande och annonsen kan stängas ner före sista ansökningsdag. Missa därför inte möjligheten att hoppa på den spännande resan vi nu har framför oss. Skicka din ansökan redan idag eller kontakta ansvarig rekryterare.