Final application date

28 May, 2021

Company

Ictech

Contact

Niclas Kark

niclas.kark@Ictech.se

Lockas du av att jobba inhouse på ett personligt företag med erfarna kollegor och en unik gemenskap? Vi söker efter Linköpingsregionens vassaste javautvecklare som har förmågan att se lösningar där andra ser problem. Känner du igen dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss!

Vad är Ictech för typ av bolag då?

Ictech är ett högt respekterat konsultbolag, grundat i Göteborg och har nu hunnit bli 85 medarbetare. Vi erbjuder specialistkompetens och kompletta lösningar inom system- och mjukvaruutveckling och startade förra året upp vårt Linköpingskontor som nu är i full gång. Vi har ett brett kundnätverk och kan därför erbjuda dig intressanta projekt både ute hos kund och inhouse.

Vårt löfte till medarbetarna är unikt. Att vara en del av Ictech innebär inte bara att du får branschens kanske bästa villkor. Du får också en nära och personlig kontakt både med din chef och med övriga kollegor. Du kommer att förvånas över hur flexibel en anställning kan vara, vad äkta transparens faktiskt innebär och hur roligt man kan ha på jobbet. Vi är ett modernt företag helt enkelt!

Det är nog därför som personalomsättningen år efter år är lägst i branschen.

Just nu har vi en spännande leverans mot kund där du får möjligheten att jobba inhouse i vår lokal i Linköping Science Park. På det nyöppnade kontoret blir du en del av ett litet gäng och får en unik möjlighet att påverka. Hos oss kan du även styra över hur mycket du jobbar, hur stor andel du tar ut i lön och hur mycket semester du vill ta ut. Självklart väljer du också vilka utvecklingsmöjligheter du vill satsa på.

Vem söker vi?

En typisk Ictechare är en nyfiken, teknikälskande person som alltid vill utvecklas och lära sig nya saker. Att jobba agilt är inget nytt för dig och du arbetar strategiskt och noggrant för att hitta lösningar tillsammans med ditt team. Du har god erfarenhet av utveckling i java och är skicklig när det gäller utveckling av microservicebaserade javaapplikationer i molnmiljö, gärna AWS med DevOps-inriktning. Troligtvis har du också minst fem års erfarenhet och en relevant universitetsexamen eller motsvarande i ryggen.