Final application date

22 March, 2023

Company

Proact via A-hub

Proact expanderar och söker en IT-tekniker/konsult inom lagring och backup till kontoret i Linköping. Här erbjuds du en spännande roll med mycket eget ansvar och stort kundfokus. På Proact finns även goda karriärvägar internt för den som vill gå vidare på sikt!

Proact är Europas ledande fristående integratör inom datacenter och hybrida molnlösningar. Vi har levererat verksamhetsnytta sedan 1994 och hjälper företag och myndigheter över hela världen att minska risken, sänka kostnaderna och, framförallt, leverera flexibla, tillgängliga och säkra IT-tjänster.

Våra lösningar täcker alla delar av datacenter såsom datalagring, virtualisering, nätverksfunktioner, molnintegration och säkerhet. Vi har över 5000 framgångsrika projekt i ryggen och hanterar stora mängder information i våra egna datacenter.

OM ROLLEN

Rollen anpassas utifrån din erfarenhet och kunskap. Det finns både en roll för dig med några års erfarenhet som vill fördjupa dig inom lagring och backup, men även för dig med flerårig erfarenhet som vill ta en specialistroll med fokus på tekniskt säljstöd.

Som IT-tekniker på Proact kommer du att arbeta med konsulting mot verksamhetens kunder. Dina arbetsuppgifter kommer i första hand handla om exempelvis:

  • Teknikkonsultation kring datalagring och backup
  • Planering och genomförande av installationer och uppgraderingar
  • Felsökning, service och avancerad support
  • Tuning och optimering av system
  • Felsökning och felavhjälpning
  • Analyser, utredningar och dokumentation

Produkter/leverantörer: NetApp, Dell/EMC, Commvault, Rubrik, Cisco, etc.

Rollen har ett stort kundfokus då en stor del av tjänsten innebär att du är ute hos kunderna och hjälper dem på plats alternativt Remote. Vi är ett mycket starkt och framgångsrikt team som arbetar prestigelöst och hjälper varandra framåt. Vi gillar att vinna tillsammans som ett lag!

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en teknisk förståelse och erfarenhet av komplexa IT-miljöer, gärna från större organisationer. Som person är du tekniskt intresserad och vill utvecklas genom att sätta dig in i olika kundmiljöer, lära dig ny teknik och läsa teknisk dokumentation.

Vi ser är även att du har en god problemlösningsförmåga. I arbetet är du strukturerad, noggrann och självgående där du sätter upp och håller deadlines. Det är även viktigt att du är ansvarstagande samt att du driver ditt arbete framåt och ser till att slutföra aktiviteter.

Som IT-tekniker är det viktigt att du är serviceinriktad för att hjälpa kunder samt medarbetare på ett pedagogiskt sätt. Det är även viktigt att du vill vara en i teamet och är en relationsskapare med god samarbetsförmåga.

Du har goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och i skrift. Tjänsten kräver att du innehar B-körkort samt även svenskt medborgarskap då flera av Proacts kunder kräver att du genomgår en bakgrundskontroll och säkerhetsprövning med godkänt resultat.

ÖVRIGT

Anställningsform: Anställning direkt hos Proact. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på sebastian@a-hub.se

Placering: På Proacts kontor i centrala Linköping.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.