Final application date

4 June, 2023

Company

Muneris IT (via A-hub)

Är du redo för en ny utmaning som IT-tekniker och konsult? Vill du jobba i ett prestigelöst och familjärt team som har roligt tillsammans? Lägg även till en kultur som präglas av bolagets värderingar, ett företag som gör roliga aktiviteter tillsammans så som exempelvis quiz, träning, AW:s, grill- och spelkvällar. Låter det som en bra match? Då är Muneris IT rätt för dig!

OM BOLAGET

Muneris IT har idag tolv anställda och cirka 120 kunder. Bolaget är inte som alla andra IT-konsultbolag. Bolagets grundsyn är att om du mår bra på jobbet så kommer du även att prestera bra och utvecklas. Visst låter det enkelt? För att uppnå det satsar de på både personlig utveckling och grupputveckling – på riktigt! Alla medarbetare har en individuell träningsplan som följs av regelbundna uppföljningar, övningar och utvecklingssamtal var åttonde vecka. Muneris IT har även kontinuerliga grupputvecklingsträningar var tredje vecka.

Du kommer få lära känna teamet på djupet och de kommer få lära känna dig – det är en förutsättning för att du ska trivas och lyckas i rollen!

OM ROLLEN

Muneris IT levererar framtidssäkrade och verksamhetsanpassade IT-lösningar från eget datacenter och serverkluster till företag i främst Östergötland, men de har även kunder nationellt. De hjälper företag med molnbaserade IT-tjänster, med teknisk expertis och med förståelse för kundens verksamhet skapar de lösningar som är anpassade specifikt för företaget. Summerat är de många kunders IT-avdelning.

Nu söker vi dig med erfarenhet av kundnära arbete inom förvaltning, drift och utveckling av leveranser i egenskap av Managed Service Provider (MSP) och Internet Service Provider (IPS). För att passa i rollen tror vi att du har kunskap/erfarenhet inom de flesta (men nödvändigtvis inte alla) av dessa teknikområden:

  • Installation, felsökning, drift och underhåll av Windows servermiljöer och nätverk
  • Installation, felsökning, drift och underhåll av 3:e parts Windowsapplikationer
  • Microsoft Windows Server (certifieringar är meriterande)
  • Microsoft 365 (certifieringar är meriterande)
  • Veeam
  • VMware
  • Server Virtualisering
  • Brandväggar
  • Trådlösa nät

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som förstår kundens verksamhet och behov samt som därigenom vill utveckla kunden. Du förstår behovet av verksamhetsutveckling och är den som kan ställa krav på vår plattform och arbetar tillsammans med våra arkitekter för att optimera kundupplevelsen.

Du är en drivande person som både kan arbeta självständigt och tillsammans med dina kollegor i större projekt. Du har en mycket god kommunikativ förmåga som bidrar till entusiasm och energi när det gäller att skapa delaktighet och motivation i arbetet.

Vi värdesätter även dig som förstår betydelsen och värdet av personlig utveckling samt att utvecklas som arbetsgrupp. För att lyckas i det arbetet kommer Muneris IT ge dig rätt verktyg, men det innebär även att du måste vilja och våga dela med dig.

Körkort och flytande svenska är ett krav.

ÖVRIGT

Upplägg: Anställning direkt hos Muneris IT. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på sebastian@a-hub.se

Placering: På Muneris IT’s nya och fräscha kontor i Tornby, Linköping.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.