Final application date

3 November, 2023

Company

Combitech

Hur öppnar man dörren för nya affärsmöjligheter utan att släppa in hackers och cyberbrottslingar i systemen? Är detta ett område du brinner för och kanske har erfarenhet av kan du i denna tjänst omsätta ditt intresse och tekniska kompetens till att hjälpa organisationer att säkra sina system och flöden. Vi söker dig som vill sätta din prägel på vår avdelning.   

DIN ROLL SOM IT-SÄKERHETSSPECIALIST CYBER SECURITY

Combitech har en lång erfarenhet av projekt inom informations och IT-säkerhet där vi utvecklar säkerhetslösningar och funktioner för att skydda information och andra tillgångar. Bland våra uppdragsgivare hittar man Försvarsmakten, FMV, SAAB, svenska verk och myndigheter men även inom industrin.

I takt med att vårt digitala samhälle utvecklas uppkommer också nya typer av hot, från hacker-nätverk och främmande makter. Det finns många anledningar för att organisationer behöver skaffa sig ett övertag och säkra den information som är känslig för angrepp. Det är här Combitechs lösningar och expertis kommer in.

I rollen som säkerhetsspecialist kommer du att arbeta tillsammans med kund och ditt team med andra säkerhetsspecialister och arkitekter. Med ett stort fokus på DevSecOps arbetar du med olika ramverk inom säker utveckling och design, säkerhetsgranskning av kod, härdning av operativsystem, nätverkssäkerhet och automatisering av säkerhetstester.

Våra team inom Secure Solutions består av teamleaders, lösningsarkitekter inom säkerhetsdesign och säkerhetsspecialister med olika inriktningar, både kring känsliga miljöer, OnPrem och molnlösningar.

VEM ÄR DU?

För att trivas på Combitech är du en person som brinner för IT-säkerhet och har ett stort intresse för att dyka ner på djupet i lösningar. Du är självgående, drivs av problemlösning och söker kontinuerlig utveckling.

Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen inom IT-säkerhet och systemutveckling och några års erfarenhet inom IT-säkerhetsområdet så som nätverk och brandväggar, automatisering, säkerhetstestning, säkerhetskodgranskning, härdning av system samt drift av komplexa IT-miljöer med höga IT-säkerhetskrav.

För att lyckas i rollen behöver du ha mycket god kompetens inom Linux (ex Cent-OS, Ubuntu, RHEL) samt mycket god kompetens inom scriptning i språk som Python och bash. Du behöver också ha erfarenhet av SE-Linux och andra säkerhetsfunktioner i Linux samt kunskaper inom PKI och certifikathantering.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet – vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång – utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!