Final application date

30 June, 2022

Company

UCS Cyber Security

Är du vår nästa talang inom IT-säkerhet?

Har du tidigare erfarenhet av IT-säkerhet och vill jobba på ett modernt konsultföretag i en roll där du både får utvecklas och tillämpa dina expertkunskaper inom Cybersäkerhet? Då har du hamnat helt rätt! Vi är på jakt efter de bästa medarbetarna till vår nya IT-säkerhetssatsning.
Vi bygger ett modernt konsultföretag och lovar en arbetsdag fylld av variation, trevliga kollegor, bra balans mellan arbete och fritid samt stor påverkansmöjlighet i ett nytt bolag i en stark koncern.
IT-säkerhet är en fråga som blir allt viktigare i takt med digitaliseringen. Vi lever i en ständigt föränderlig värld och för att minimera sårbarheter och risker är det viktigt att verksamheter har rätt verktyg för att arbeta proaktivt med dessa frågor. Vi på UCS Cyber Security hjälper både stora och små företag att hantera information på rätt sätt och skapa trygga förutsättningar att säkert bedriva sin affär och lönsamhet framåt.

Vårt erbjudande

  • En tjänst som ger dig möjlighet att få jobba brett med IT-säkerhet och med stor variation av kunder.
  • En inspirerande arbetsplats med en unik sammanhållning och goda möjligheter till utveckling i din roll.
  • En arbetsplats där vi tror på värdet av en sund balans mellan jobb och privatliv, med flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån.
  • Möjligheten att få vara del av ett nystartat dotterbolag inom UCS-koncernen där du själv har stor möjlighet att påverka din karriär och vara delaktig i bolagets utveckling.

Om tjänsten

I rollen som IT-säkerhetskonsult har du uppdrag mot olika kunder och branscher, där uppdragen kan innebära allt ifrån enstaka insatser till interrimsuppdrag. Vi är på jakt efter dig som har jobbat ett antal år med IT-säkerhet och gärna har en utbildning inom området i bagaget, men det är inget krav. Våra kunder är av olika storlek men framför allt arbetar vi med små och medelstora företag som vill få i gång eller utöka sitt arbete med IT-säkerhet.
 Vi kan garantera ett omväxlande arbete med stor variation och bredd på uppdrag och därmed stor möjlighet till utveckling.
Då bolaget är under uppbyggnad söker vi dig som lösningsfokuserat, kreativt och med stort engagemang vill vara med på resan att bli den självklara partnern för våra värdefulla kunder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst ett par års arbetslivserfarenhet inom IT och med inriktning informationssäkerhet. Du har med fördel en akademisk examen i systemvetenskap, ekonomi, informatik eller juridik. Det är meriterande med projektledarkunskaper, erfarenhet av säkerhetsramverk, kunskap om GDPR och om du är certifierad i t.ex CISA, CISM, CISSP, CRISC. Du kan obehindrat uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift.
Du är förtroendeingivande, konsultativ och driven med god förmåga att organisera, planera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt. Som person är du prestigelös, lösningsfokuserad och mån om ett bra resultat. Du bör trivas i en miljö där rutiner och arbetssätt ännu inte är helt på plats och vill vara delaktig i att ta fram dem. För att lyckas i rollen ser vi att du är intresserad av att lära, växa och tycka det är roligt med nya utmaningar.

Om oss

UCS Cyber Security är ett nystartat IT-säkerhetsföretag i en väl etablerad och stark koncern. Vi sitter i moderna och nyrenoverade lokaler i Mjärdevi i nära anslutning till våra systerbolag. Vi erbjuder fina förmåner som god pensionsplan, stora möjligheter till utveckling, friskvårdstimme, friskvårdbidrag och bonus.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta VD: henrik.krohn@ucscyber.se , 0736388656.
För information om rekryteringsprocessen, kontakta philip.malm@ucsone.se, 0708123763.