Final application date

5 March, 2023

Company

Combitech

Var med och bidra till ett säkrare samhälle! Combitech expanderar och vi söker fler konsulter inom Cyber Security i Linköping. Delar du vår passion att erbjuda hållbara och cybersäkra lösningar för framtidens digitaliserade samhälle? Vill du arbeta med IT-säkerhetsarkitektur inom områden som IAM, molntjänster och 5G?  Då kan Combitech erbjuda utvecklande arbete i teknikens absoluta framkant.

DIN ROLL SOM KONSULT INOM CYBER SECURITY 

Rollen innebär att stödja kundernas verksamhet inom IT- och informationssäkerhet. Behovsanalys, kravställning, design, arkitektoniska säkerhetsfrågor samt att granska kravuppfyllnad mot standarder och Best Practise, leverera gap-analyser och förbättringsplaner ingår i de dagliga arbetsuppgifterna.

Områden där vi växer omfattar bl.a. IAM, molntjänster och 5G. Kunder inom försvar, privat näringsliv samt verk och myndigheter förekommer.

Erfarenhet av och vilja att självständigt leda egen och andras verksamhet hos kund är väsentligt. Vi arbetar ofta i team med en blandning av seniora och juniora kollegor. Detta innebär att du behöver vara samarbetsvillig och kommunikativ samt att ha god leveransförmåga.

VEM ÄR DU? 

Vi söker dig med flera års erfarenhet. Du bör ha arbetat med it-säkerhetsarkitektur – och informationssäkerhet i din roll och vi ser gärna lämplig påbyggnadsutbildning med exempelvis CISA, CISM, CISSP. Erfarenhet av ramverk som exempelvis KSF, CMMC och CIS är meriterande.

I det dagliga arbetet är du strukturerad och noga med leveranser, samt har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska.

I rollen som konsult behöver du tycka om att interagera med andra människor. Du är därför en social person som har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning och förstår vikten av en bra kundrelation. Du är en lagspelare och drivs av att leverera resultat.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker i januari. Vi ser fram emot din ansökan!

 

KOM & GÖR SKILLNAD 

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

 

För oss handlar det om hållbarhet – vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång – utan våra medarbetare står vi stilla.

 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!