Final application date

20 January, 2024

Company

Ida Infront

Contact

Rebecka Carlbergh

rebecka.carlbergh@idainfront.se

076 147 10 69

Ida Infront söker nu en kunnig IT Operations Specialist med några års erfarenhet. Du kommer att arbeta med våra egna produkter iipax archive och iipax com. Vi erbjuder dig ett utmanande och utvecklande jobb med stora möjligheter att vara med och påverka, i ett väletablerat och stabilt företag.

Rollbeskrivning
Du spelar en betydelsefull roll när det kommer till att hjälpa våra kunder att installera, konfigurera och administrera iipax och dess omgivande IT-miljö. Du är den viktiga länken mellan kund och utvecklingsteam där din kompetens är avgörande för våra uppdrag. Vi ser gärna att du har intresse eller tidigare erfarenhet av:

  • Systemadministration
  • Automatisering
  • DevOps

Personliga förmågor
För att trivas i rollen är det centralt att du kan känna dig trygg i att självständigt driva dina uppdrag i tät dialog med kund. Du kommer jobba med flera parallella uppdrag varför det är viktigt att du är strukturerad och har en god kommunikationsförmåga. Med nyfikenhet tar du dig an komplexa utmaningar och drivs av att hela tiden förbättra arbetssätt och processer. Du kommer bli en del av ett härligt team med stor gemenskap.

Du kommer att arbeta från vårt kontor i centrala Linköping. Vi har en distansarbetspolicy som också möjliggör distansarbete från t. ex. ditt hemmakontor.

Du har svenskt medborgarskap, vilket krävs för att arbeta i våra säkerhetsklassade projekt.

Våra kunder litar på oss och vi litar på dig!

Ansökan

Ida Infront anser att mångfald berikar verksamheten och välkomnar sökande med olika bakgrund, kön, erfarenhet samt personliga egenskaper.

Urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vid frågor om jobbet eller oss, kontakta Rebecka Carlbergh, Value Stream Manager, rebecka.carlbergh@idainfront.se, 076 147 10 69.