Final application date

27 October, 2022

Company

Syntronic

Vårt kontor i Linköping växer och vi letar nu efter fler motiverade medarbetare som vill vara med på vår resa! Just nu söker vi en Integrationsingenjör till teamet som har ett brinnande intresse för utveckling, programmering och teknik!

Arbetsuppgifter:

Som Integrationsingenjör på Syntronic ingår du i ett engagerat team med likasinnade kollegor. Du får bland annat möjlighet att arbeta med mjukvaruleveranser och integration av mjukvara. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och har inga problem att hugga i där det behövs.

Vi söker en Integrationsingenjör som:

  • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom Elektro, Data, Teknisk Fysik eller liknande
  • Har förståelse för hårdvara
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska

Personliga egenskaper:

Som person kan du hålla ordning i koden samtidigt som har känsla för när du behöver vara kreativ och gå utanför boxen. I din roll som Integrationsingenjör kommer du på alternativa lösningar till våra kunder och är inte rädd för att prova nya saker. Du trivs med att ha varierande arbetsuppgifter och att ha en omväxlande roll med mycket kontakt med vår kund.

Självklart har du ett stort teknikintresse och vill utveckla framtidens teknik tillsammans med oss på Syntronic.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1500 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benefits, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård.

Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och gärna ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss.

Vi arbetar med löpande urval, ansök dock senast 27 oktober.

För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.