Final application date

28 February, 2021

Company

Entiros

Vilka är vi?

Entiros är oberoende specialister på integration av informationssystem. Vi driver utvecklingen inom systemintegration och levererar lösningar för en innovativ digital framtid åt nationella och internationella kunder, ledande aktörer i bland annat modeindustrin, bankvärlden, mediebranschen och fordonsindustrin. Detta gör vi genom integration på plattformar som bygger på öppna ramverk, t ex Mulesoft, Redhat och andra ledande plattformar. Vi tar totalansvar från strategisk rådgivning och förstudie till drift och support.

Vi är här för att möjliggöra öppenhet. Vi skapar informationsflöden för personer som samarbetar, delar och berikar varandra, inom och mellan organisationer. Vårt uppdrag är att utmana och utveckla!

Vad erbjuder vi?

Här får du chans att arbeta med de bästa. Vi är utforskare där målet är skyhögt: det bästa integrationsföretaget i universum! Vi har höga målsättningar, visionen är klar, och nu utökar vi vårt team med en integrationsspecialist. I rollen får du möjlighet att tillsammans med grymma kollegor vara med och leverera smarta och öppna integrationslösningar till våra kunder inom olika branscher. Vill du vara med att utmana och utveckla integrationsbranschen och arbeta med teknik i framkant? Fortsätt läs!

Entiros står bakom bransch-standarden “Certified Integrator”. Hos Entiros får du möjlighet att gå från vitt till svart bälte i integration med möjlighet att agera mentor för lärande integratörer.

Som integrationsspecialist jobbar du med med att utveckla och implementera integrationslösningar där tekniken bygger på Java. Du ingår i ett kundteam där du är delaktig i allt från att ta fram specifikationer, till utveckling och test inför driftsättning av integrationslösningar. Du kommer även vara delaktig i ta fram integrationsarkitektur och att fånga upp kundens olika krav genom tätt samarbete med både befintliga och nya kunder.

Våra team sitter framförallt inhouse hos oss, men vi genomför även uppdrag ute hos våra kunder då det behövs. Vi jobbar agilt och du får möjlighet att gå in i olika agila roller beroende på projektens storlek och dina förmågor.

Är du systemutvecklare med erfarenhet av integration med API:er och events? Har du skapat microservices som anropar varandra? Har du kanske använt ramverk eller plattformar för integration? Eller är du junior med stort intresse att lära dig mer om systemintegration? Bli en del av vårt gäng i vår fortsatta tillväxtresa!

Detta kan du

  • Högskoleutbildning inom IT
  • Några års erfarenhet av systemutveckling och av integrationsprojekt
  • Erfarenhet av Java och ramverk för integration
  • Goda kunskaper i engelska
  • Har du redan koll på flera av följande termer så blir vi extra glada: API Mgmt, REST, Micro Services, OAuth2, OpenID Connect, Event Streams, Messaging, API Evangelism, Information Architecture, API Lifecycle, etc.

Detta är du

Du skulle beskriva dig själv som lösningsorienterad, strukturerad och drivande. Att du är självständig och konsultmässig är en grundförutsättning, och att du är en glad och positiv lagspelare är såklart självklart.

Bra att veta

  • Placering är Linköping eller Tranås
  • Du rapporterar till vår Service Manager Integrations