Final application date

28 February, 2021

Company

Entiros

Vilka är vi?

Entiros är oberoende specialister på integration av informationssystem. Vi driver utvecklingen inom systemintegration och levererar lösningar för en innovativ digital framtid åt nationella och internationella kunder, ledande aktörer i bland annat modeindustrin, bankvärlden, mediebranschen och fordonsindustrin. Detta gör vi genom integration på plattformar som bygger på öppna ramverk, t ex Mulesoft, Redhat och andra ledande plattformar. Vi tar totalansvar från strategisk rådgivning och förstudie till drift och support.

Vi är här för att möjliggöra öppenhet. Vi skapar informationsflöden för personer som samarbetar, delar och berikar varandra, inom och mellan organisationer. Vårt uppdrag är att utmana och utveckla!

Vad erbjuder vi?

Här får du chans att arbeta med de bästa. Vi är utforskare där målet är skyhögt: det bästa integrationsföretaget i universum! Vi har höga målsättningar, visionen är klar, och nu utökar vi vårt team med en integrationsarkitekt. I rollen får du möjlighet att tillsammans med grymma kollegor vara med och leverera smarta och öppna integrationslösningar till våra kunder inom olika branscher. Vill du vara med att utmana och utveckla integrationsbranschen och arbeta med teknik i framkant? Fortsätt läs!

Entiros står bakom bransch-standarden “Certified Integrator”. Hos Entiros får du möjlighet att gå från vitt till svart bälte i integration med möjlighet att agera mentor för lärande integratörer.

Som integrationsarkitekt har du ett övergripande ansvar för att planera, genomföra och fastställa design och arkitektur i olika kundprojekt. Du arbetar i agil miljö på ett metodiskt, logiskt och systematiskt sätt och får även vara delaktig i att utveckla verktyg och processer för design och arkitektur. Tillsammans med teamet och kunden kommer du att vara involverad i allt från lösning, design och implementation, till testning och driftsättning av integrationslösningar.

Är du utvecklare med erfarenhet av ramverk för integration som vill ta nästa steg för att bli integrationsarkitekt? Eller har du redan erfarenhet av att leda lösningar baserade på API:er och vill ta nästa steg i din arkitektkarriär, genom fördjupat fokus tillsammans med oss?

Vi vill att du är bekväm i en kommersiell roll hos kund med tyngd för strategiska dialoger kring helhet. Vi önskar även att du inspireras av ny teknik.

Detta kan du

  • Högskoleutbildning inom IT
  • Några års erfarenhet av systemutveckling och av integrationsprojekt
  • En mycket god förståelse för systemintegration och olika integrationsmönster
  • Goda kunskaper i engelska
  • Har du redan koll på flera av följande termer så blir vi extra glada: API Mgmt, REST, Micro Services, OAuth2, OpenID Connect, Event Streams, Messaging, API Evangelism, Information Architecture, API Lifecycle, etc.

Detta är du

Du skulle beskriva dig själv som lösningsorienterad, strukturerad och drivande. Att du är självständig och konsultmässig är en grundförutsättning, och att du är en glad och positiv lagspelare är en självklarhet.

Bra att veta

  • Placering är Linköping eller Tranås
  • Du rapporterar till vår Service Manager Integrations