Final application date

12 May, 2024

Company

Mabema

Vår verksamhet växer, och vi är nu på jakt efter en engagerad, kompetent och resvillig Installationstekniker. Som Installationstekniker hos oss på Mabema kommer du att ansvara för att färdigställa våra ammunitionsinspektionsmaskiner, samt installera och driftsätta dessa på plats hos våra kunder. Då vi har flertalet internationella kunder kommer ditt arbete att innefatta en hel del resande. Tjänsten passar därför bra för dig som har tekniskt intresse, tycker det är kul att resa samt har en familjesituation som möjliggör längre resor i tjänsten. Du kommer att utgöra länken mellan våra kunder och vår utvecklingsavdelning och ha ett nära samarbete med vårt utvecklingsteam för att säkerställa att våra produkter uppfyller högsta möjliga kvalitets- och funktionsstandarder.

Vi söker dig som har:

  • Har B-körkort
  • Är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Är beredd och tycker om att resa mycket i jobbet

Vi ser det som meriterande om du har:

  • Kunskap och erfarenhet inom automation och/eller bildbehandling

Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och söker dig som är lösningsorienterad, kommunikativ och har en stark vilja att lära. Du kommer att spela en central roll i vår organisation, och det är viktigt för oss att du är noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad både mot kunder och kollegor.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Linköping

Omfattning: Heltid

Är du den vi söker? Skicka då ditt CV och personligt brev till career@mabema.se, märk mailet med ”Installationstekniker”. Vi behandlar ansökningar löpande och ser fram emot att höra från dig!

Om Mabema

Vår historia började under tidigt 2000-tal i den svenska kärnkrafts- och fordonsindustrin där vi tidigt lärde oss att leverera högkvalitativa visionsystem till kunder med höga krav. Mer än 20 år senare analyserar vi över 300 miljoner bilder varje dag i avancerade applikationer hos de ledande globala tillverkarna i svensk industri.

Vi drivs av samarbete och arbetar lösningsorienterat för att skapa tekniskt innovativa produkter baserade på kamerateknik, bildbehandling och AI som ökar våra industrikunders lönsamhet, hållbarhet, produktivitet och kvalitet.