Final application date

12 March, 2023

Company

Combitech

I denna roll erbjuder vi dig som är utvecklare nya utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Här får du jobba i vår växande inhouse-verksamhet där du blir en del av något av våra egna välfungerande och självstyrande Combitech-team. Teamen kännetecknas av god sammanhållning där prestigelöshet, glädje, engagemang och samarbete står högt i fokus. Du blir en del i team där vi trivs och också gör sociala aktiviteter tillsammans.

 

Du kommer tillhöra affärsområde Kritiska System som har tre tydliga teknikområden – Säkerhetskritiska system, Industri 4.0 samt Autonomi. Inom affärsområdet finns en affärområdesunik akademi vars uppdrag är att maximera varje enskild medarbetares kompetensutveckling inom ett, eller flera, av våra teknikområden. Här får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

 

ROLLEN

I den här rollen får du möjlighet att:

·     bli en del av vår inhouse-verksamhet tillsammans med många andra Combitechare

·     vara en del av ett välfungerande team med mycket god sammanhållning

·     utveckla lösningar och tillämpningar i teknikens framkant för samhällets morgondag

·     arbeta med hela kedjan från design och implementation till verifiering och validering

·     i mycket stor utsträckning påverka ditt eget arbete och din vardag.

 

VI SÖKER DIG SOM

·     är utbildad civilingenjör, högskoleingenjör, systemvetare eller motsvarande

·     har intresse inom mjukvaruutveckling eller systemutveckling

·     har god vana av C++

·     motiveras av samarbete och känner en passion för teknik

·     trivs att arbete enligt agila principer så som Scrum och Kanban

·     drivs av att få ta stort ansvar och trivs i självorganiserade team

 

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

 

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

 

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

 

För oss handlar det om hållbarhet – vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång – utan våra medarbetare står vi stilla.

 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!