Final application date

18 February, 2024

Company

Combitech

Vill du vara med och stötta i omställningen till modellbaserade arbetssätt i framtidens industri? Nu söker vi ingenjörer som vill arbeta med processen för produktutveckling – med modellen som informationskälla. Vi söker dig som har erfarenhet av systemutveckling och förvaltning i CAD/PLM-system eller stort intresse av modellbaserade arbetssätt kombinerat med en bakgrund från konstruktions- eller produktionsområdet och som vill fokusera på spännande uppdrag i teknikens framkant. Allt detta i kombination med en egen gedigen kompetensutveckling.

 

Din roll som konsult inom produktutveckling och MBD/PLM

Vi finns med i produktutvecklingsprocessens alla delar, från analyser, införande av arbetssätt och kundanpassade utbildningsinsatser till direkt design- och utvecklingsarbete, visualisering och förvaltning.

I rollen som konsult på Combitech kommer du i dina uppdrag att få variation i din vardag med olika uppgifter, där du kan arbeta med allt från systemutveckling och förvaltning i CAD/PLM-system till att utbilda och sprida branschöverskridande kunskap inom det modellbaserade området. Du kommer, beroende på din erfarenhetsnivå och bakgrund, att kunna arbeta i såväl team som självständigt och då exempelvis PLM som är ett område vi satsar på inom Combitech där det finns stora möjligheter till utveckling och interna engagemang. Du får möjlighet att lära dig mycket genom dina arbetsuppgifter och genom att tillsammans med dina kollegor lösa projektets/teamets uppdrag och samtidigt hjälpa våra kunder i omställningen till modellbaserade arbetssätt

Combitech ger dig dessutom tillgång till marknadens bästa kompetensutveckling i form av bland annat coaching, erfarenhetsutbyte, kurser och nätverk.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör med minst några års erfarenhet efter din examen som känner att hela eller delar av ovanstående beskrivning stämmer in på dig. Du har gärna erfarenhet av att jobba inom produktutvecklingsområdet eller med förvaltning av applikationer och system i en context av modellbaserad definition/kravställning (MBD). C#, C++ eller VBA är exempel på programmeringsspråk som används. 3DExperience, Catia V5 eller Delmia V5 är andra vanliga system vi har uppdrag inom. Eller kanske har du erfarenhet från produktionsområdet där 3D-modellen är master och har varit med och infört nya arbetssätt eller att du har arbetat med Teamcenter?

Viktigast är att du har en passion för teknik och vi söker dig med stort engagemang som är intresserad och nyfiken på nya utmaningar. Du ställer frågor, har god samarbetsförmåga, är hjälpsam och vill driva arbetsuppgifter framåt. Du stöttar andra omkring dig och leder dig själv och din omgivning framåt på ett positivt och långsiktigt hållbart sätt.

Du är driven och har ett stort engagemang för att utveckla människor, relationer och affärer. Vi söker dig som är prestigelös, en naturlig konsult som har den flexibilitet och anpassningsförmåga som krävs för att arbeta i ett högt tempo i en omväxlande miljö.

 

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!