Final application date

17 April, 2020

Company

Cambio Healthcare Systems AB (Linköping)

Contact

Monika Steinvall, Rekryterande chef

År 2025 har den svenska regeringen som mål att vara bäst i världen på e-hälsa. Vi på Cambio Healthcare Systems stödjer den ambitionen fullt ut. Cambio är ett ledande IT-företag inom e-hälsa och att arbeta hos oss ger dig möjligheten att bidra till ett bättre samhälle. Våra framgångsrika produkter COSMIC, NOVA, CDS och VIVA har gjort oss till en välrenommerad och väletablerad leverantör på den nordiska marknaden. Smarta lösningar kräver bra produktinformation och utbildning. Vill du vara med på vår resa?

Din roll och teamet
Global Service Delivery organisationen inom Cambio har ansvar för förvaltning, drift och support till Cambios kunder. Du kommer att tillhöra driftavdelningen, Technical Operations, som ansvarar för den tekniska leveransen av Managed Services vilket inkluderar system- och applikationsdrift av Cambios produkter mot kund.

Som infrastrukturchef kommer du ha ansvaret för den operativa driften av Cambios tjänster med avseende på infrastruktur, hantering av leverantörer och processmässigt enligt ITIL. Vidare kommer du hjälpa till med design av drifttjänster, bygga upp hantering av driftmiljöer, övervakning, säkerhet mm.

På Cambio uppmuntrar vi egna initiativ som bidrar till utveckling av företaget och oss själva. Just du ska ha möjlighet att kliva framåt, både som människa och medarbetare. Dessutom har vi mycket trevligt tillsammans.

Om Dig
Som person är du en självgående, flexibel, pragmatisk och prestigelös lagspelare men som även kan leda och utveckla team. Du tempoväxlar enkelt och rör dig obehindrat mellan detaljer och den större bilden. Då du kommer att arbeta mycket med andra team och delar av Cambio så ser vi att du har lätt för att knyta nya kontakter och har en förmåga att förklara komplexa begrepp.

För att trivas hos oss behöver du ha ett brinnande intresse för teknik och drift av system. Du behöver ha erfarenhet av att drifta produktionsmiljöer och en förståelse för ekosystem runt en driftorganisation.

En första del av rollen som infrastrukturchef kommer att vara att sätta upp struktur och design av driften, för att sedan bygga upp team med databas, sys admin, säkerhets kompetens. Det finns stor möjlighet att vara med och påverka verksamhet och organisation.

För att lyckas i rollen tror vi även att du har:

 • Flera års erfarenhet av komplex IT-drift av Enterprise-system med höga SLA-krav
 • Flera års erfarenhet som systemadministratör, databasadministratör, DevOps i en ledande roll
 • Flera års erfarenhet av uppbyggnad av komplex IT-drift med hög tillgänglighet, fail-over och redundans
 • Flera års erfarenhet av samarbete med underleverantörer
 • ITIL certifiering
 • Kunskap av serverbaserad webb & Javaapplikationer och databaser
 • Kunskap av hårdvara, storage, nätverk och övrig infrastruktur och livscykelhantering
 • Behärskar engelska i både tal och skrift
 • Erfarenhet av sjukvård och relaterade IT-system i någon form är meriterande.

Bonus om du har:

 • Erfarenhet av COSMIC
 • Erfarenhet av molnleverantörer
 • Erfarenhet av sjukvård och relaterade IT-system i någon form

Vi erbjuder dig
Det kommer att vara en mycket spännande resa med stor möjlighet att själv vara med och påverka organisation och arbetsuppgifter. Du kommer att vara med och utveckla drifttjänster för framtidens vårdsystem.

Mer om Cambio
Cambio grundades 1993 i Linköping av två ingenjörer med ambitionen att digitalisera vården. Idag är Cambio ett internationellt bolag med huvudkontor i Stockholm, utvecklingscenter i Linköping och på Sri Lanka samt kontor i Motala, Danmark och England. Vi är 600+ anställda med olika bakgrund, kompetensområden och uppgifter, men med ett gemensamt mål att skapa IT-lösningar i världsklass inom e-hälsa.

Vi ser fram emot din ansökan!