Final application date

30 September, 2023

Company

Combitech

Combitech expanderar inom området Cyber Security – var med och bidra till ett tryggare samhälle! I roll som konsult inom informationssäkerhet arbetar du med metoder och tekniker för hur information hanteras på ett säkert sätt. Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag. Finns möjlighet till placering i Linköping, Malmö, Göteborg och Stockholm.

  

DIN ROLL SOM KONSULT INOM INFORMATIONSSÄKERHET

Vi arbetar brett med att stötta våra kunder i livscykelns alla delar med allt från behovsanalys, kravställning och design till granskning och testning. Vi hjälper kunden att planera deras IT- och informationssäkerhetsarbete för att utveckla säkra system. Våra kunder finns främst inom Försvarsindustrin där arbetet innefattas av försvarssekretess.
I din roll hos oss kommer du stödja kunden i deras arbete att granska IT-system ur ett säkerhetsperspektiv innan de tas i drift genom att säkerställa att de uppfyller gällande krav och regelverk.  Du kommer att arbeta med IT-säkerhetsarkitektur, granskning och kravanalys av system och tekniska lösningar, men även framtagning av nödvändig dokumentation för att ett system ska kunna klara en granskning av dess informationssäkerhet och IT-säkerhet.

Därför kan arbetsuppgifterna variera i olika uppdrag och innehåller ofta en kombination av ovan nämnda områden.

VEM ÄR DU? 

Vi söker dig med informations- och IT-säkerhetskompetens, teknikintresse och dokumentationsförmåga.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom något av följande områden: Systemdesign och -integration, Granskning/Kravhantering/Kravanalys, Säkerhetsarkitektur och design eller Systemutveckling.

I det dagliga arbetet är du strukturerad och noga med leveranser samt har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du är en social person som har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning och förstår vikten av en bra kundrelation. Som person är du självorganiserad och en sann lagspelare på samma gång.

Du kommer att ha stora möjligheter att utvecklas inom ditt kompetensområde och du kommer att kunna ta initiativ och driva nya projekt inom området.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

 

KOM & GÖR SKILLNAD 

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!