Final application date

18 January, 2021

Company

IT Software

Vi söker nu en ny stjärna som har en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss. Du har kanske jobbat inom IT tidigare. Här jobbar du i ett expanderande företag som präglas av gemensamhet, engagemang, prestigelöshet och mycket arbetsglädje och samarbete i fokus!

OM ROLLEN

I rollen som IT-säljare hos IT Software kommer du att till en början få en gedigen introduktion för att lära dig att förstå de mjukvaror och tjänster som IT Software erbjuder samt arbetar med. Du kommer till stor del att arbeta självständigt över hela säljcykeln, från prospektering ända fram till kontrakt och signering. Tjänsten som IT-säljare ger dig stor flexibilitet och frihet under ansvar och du måste gilla att stå i centrum. Ambitionen är att du på sikt blir den primära säljaren för ett av våra programben. Resor är vanligt förekommande i normalfallet och du planerar själv hur dina dagar ser ut för att de ska bli så effektiva som möjliga.

Beroende på hur IT-erfaren du är kommer introduktionen att fyllas ut med andra nödvändiga delar. Inledningsvis får du en gedigen introduktion med ett utbildningsprogram på ca tre månader. Utbildningen sker både på kontoren i Stockholm och Linköping samt hos våran leverantör. I introduktionen går du parallellt med mer seniora medarbetare och följer med ut på uppdrag ute hos kund för att successivt börja ansvara för egna affärer med stöd från ditt team. Pga rådande situation med COVID-19 kommer introduktionen självklart att anpassas efter gällande restriktioner.

KORT OM IT SOFTWARE

IT Software Solutions Scandinavia tillhandahåller mjukvarulösningar till organisationer för service management inom IT, fastighet, HR- och löneavdelningar samt kundtjänst på de svenska, finska och baltiska marknaderna. I introduktionen får du både teknisk kunskap om mjukvaran och kunskaper i att arbeta i projektform mot kund.

Bolaget har två kontor där det ena är beläget i Stockholm och det andra kontoret i Linköping. Som en del av IT Software ingår du i ett team som präglas av gemenskap och drivkraft. Ta chansen att jobba med en framgångsrik global aktör som låter sina kunder hantera alla sina support- och serviceärenden i ett och samma ärendehanteringssystem.

OM VÅRA KUNDER

Dina kunder är ofta medelstora organisationer i varierande branscher som är i behov av att digitalisera, effektivisera och ta bort repetitiva arbetsuppgifter med hjälp av automation och självhjälp. Leveransorganisationen ser till att kunden får de lösningar ni kommit överens om och förvaltar sedan kunden vidare.

UTBILDNING OCH ERFARENHET

Starkt meriterande om du har minst 3 års erfarenhet av:

  • Försäljning inom IT
  • B2B

Det är även meriterande om du har erfarenhet från:

  • Komplex programförsäljning
  • Har arbetat med hela säljcykler
  • Eftergymnasial utbildning alt motsvarande kunskap inom IT, Management, projektledning alternativt ekonomi

Tjänsten kräver följande:

  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, både på svenska och engelska
  • B-körkort

Vi ser att du som söker har en stark vilja och känsla för att knyta nya kontakter med hjälp av din sociala och utåtriktade personlighet. Du har lätt för att kommunicera och trivs i miljöer som präglas av samarbete med kunder såväl som med kollegor. Vidare är du en person som är ödmjuk och prestigelös och som gärna hjälper till när det krävs. Du är en person som på egna initiativ ser vad det är som behöver göras och därför kan driva dina processer framåt och mot avslut. Vi ser också att du arbetar på ett strukturerat och organiserat sätt för att effektivisera din tid.