Final application date

29 February, 2020

Company

Cybercom Secure

Contact

Robin von Post, Head of IAM Solutions

robin.vonpost@cybercom.com

+46708227772

Cybercom Secure är en verksamhet inom Cybercom som just nu har behov av att växa i Linköping med systemutvecklare. Från Linköping hjälper vi kunder med lösningar för Digitala Underskrifter, Autentisering, Single Sign-On och Federationer som möjliggör för myndigheter, företag och andra organisationer att samarbeta effektivt. Vi erbjuder Drift/Hosting i AWS eller hos samarbetspartner för drift, men lokal installation hos kund är även vanligt. Det är stort fokus på IT-säkerhet.  Exempel på kunder vi arbetar med: Pensionsmyndigheten, Domstolsverket, Bolagsverket, Praktikertjänst, COOP Medmera Bank, Stockholms Lokaltrafik, Region Östergötland mfl. 

Om rollen:

  • Du kommer att arbeta som systemutvecklare i ett In-house Agilt team. Vi växlar roller (utvecklare, testare, support etc.) och kunder för att du ska utvecklas som individ och för att erbjuda en stabilare service till kunderna.
  • Tekniker vi arbetar med är C#/ASP.Net, JavaScript, Golang, SAML, Puppet, Docker Swarm, AWS, ELK Stack mfl. Vi testar också kontinuerligt nya tekniker för att alltid ligga i framkant.

Vem är du?

Du har kunskaper inom  C#/ASP.Net, JavaScript, React, Golang, och SAML. Du har du hunnit arbeta ett par år  inom området och ser säkerhet som ditt nästa steg!

Du får gärna ha specialkompetens inom något område såsom Arkitektur, Säkerhet, Testmetodik eller DevOps.

Du är ambitiös och trivs med att arbeta i team. Då vi värdesätter vår jordnära stämning och starka gemenskap, ser vi att du är en ödmjuk person med hög integritet. Precis som vi andra är du nyfiken i din natur och intresserad av den senaste tekniken!

Det är ett krav att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vad erbjuder vi dig?

Cybercom i Linköping är ett framgångsrikt konsultbolag med 100 anställda. Vi ser även informationssäkerhet som en viktig del av ett långsiktigt hållbart och allt mer digitalt samhälle. Totalt är vi drygt 1300 personer i företaget. Stämningen är informell, samarbetsinriktad och med fokus på att ge våra kunder en bra tjänst. Vi tar hand om våra konsulter och lägger stor vikt vid att du trivs och känner dig delaktig i företaget. Vi har kollektivavtal vilket innebär riktigt bra villkor vad gäller anställning, pension, och andra förmåner. Vårt motto är ”Makers of Tomorrow”. Vad det betyder berättar vi mer om när vi ses!