Final application date

12 September, 2020

Company

UCS One Economy

Contact

Maria Hedvall

maria.hedvall@ucsone.se

070-400 54 53

Välkommen att söka en ny roll som HR-ansvarig/konsult hos UCS One Economy i Linköping!

Tjänsten innefattar dels HR-ansvar för koncernen One Economy (ca 55 anställda) men även arbete som HR-konsult åt våra kunder. Det ger dig en unik möjlighet att kombinera din traditionella roll som HR-ansvarig med att utföra HR-tjänster till kund. Vi kan garantera att du får ett varierande arbete med stor möjlighet till personlig utveckling.

UCS One Economy är ett engagerat och nytänkande bolag som verkar efter ord som förtroende, engagemang och samarbete. Vårt företag genomsyras av glada medarbetare och en god sammanhållning – en arbetsplats där alla hjälper varandra.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan idag så kontaktar vi dig för mer information.

 

Arbetsuppgifter
Som HR-ansvarig arbetar du i en ny funktion i One Economy-koncernen och har därmed möjlighet att utforma din egen roll med både strategisk och operativt ansvar över samtliga delar i HR-arbetet.

Dina ansvarsuppgifter som HR-ansvarig:

  • Rekrytering
  • On- och offboarding
  • Arbetsrättsliga frågor
  • Personalhandbok och policys
  • Utbildningsplan
  • Stöd till chefer inom personalområdet
  • Arbetsmiljö
  • Organisationsutveckling
  • HR system (Flex Employee)

 

I rollen som HR-Konsult hjälper du våra kunder med HR-frågor, vilket innefattar en stor bredd av uppgifter inom HR-området. I dagsläget har vi ett 50-tal företag som vi är partner till gällande löneadministration. Tjänsten som HR-konsult ses som ett naturligt komplement hos oss då flera av dessa företag saknar personalavdelning och därav efterfrågar vårt stöd även inom HR.Ditt arbete som HR-konsult är tilltänkt att uppgå till 50% av tjänsten och bestå av projekt/punktinsatser där du stödjer kunder inom HR frågor. Rollen inbjuder till mer varierande uppgifter, givetvis med förhoppning om långsiktiga projekt och relationer.

 

Vem är du?
För att trivas i rollen är du en social, noggrann och driven person som ser positivt på att utvecklas. Du är serviceminded och prestigelös. Vidare tar du gärna egna initiativ och gillar ett högt arbetstempo med varierade uppgifter. Du är en nyfiken person som vill vara med där det händer.

 

Önskade kvalifikationer
Du som söker har några års erfarenhet av en roll inom HR.

 

Vad får du hos One Economy?
Här erbjuds du en tjänst med varierade arbetsuppgifter, möjligheten att vara med och utveckla rollen som HR-ansvarig/konsult samt det ansvarsfulla uppdraget att leda HR-arbetet i One Economy-koncernen.

Vi ser till den anställdes välmående och erbjuder fina förmåner som god pensionsplan, möjlighet till utveckling, kortare arbetsdag under sommaren samt både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag.

 

Om oss
UCS One Economy är ett företag i framkant när det gäller digitalisering och affärsmodeller.

Vi är en ekonomibyrå med kontor i Linköping och Norrköping. Vi erbjuder förutom de vanliga tjänsterna på en ekonomibyrå (ekonomihantering, lön, årsredovisning och rådgivning) även utbildning och affärssystem.

Vår vision är att vara en kvalificerad samarbetspartner med förmåga att hantera alla kunders ekonomiarbete med ett långsiktigt helhetstänk som innefattar allt från rätt program till rätt konsult på rätt plats. Vi värdesätter tid och visar det genom att välja smarta lösningar samt vara effektiva och proaktiva. Att tillsammans arbeta på detta sätt upplever vi skapar bäst vardag för både kunder och medarbetare.