Final application date

29 February, 2024

Detta söker vi:

Arkitekter på HiQ har ett enat uppdrag; att förenkla och förbättra människors liv med hjälp av teknik. Nu växer våra uppdrag. Och för att kunna växla upp ytterligare behöver vi fler grymma arkitekter. Du arbetar redan som arkitekt eller sitter på flera års erfarenhet av utveckling, gärna med systemansvar, men är sugen på att röra dig mot arkitektur.

Hos oss agerar du engagerad ledargestalt som driver dig själv och andra med egna initiativ. Du upplevs av din omgivning som kommunikativ och lätt att ha att göra med. Arbetsuppgifterna spänner över områden som design av arkitektur, kravspecifikation, design och systemutveckling.

Checklista för sökande:

* Flera års erfarenhet av systemutveckling i projekt där webb- och mobila lösningar samverkat med andra system.

* Erfarenhet av byggverktyg, enhetstestning, automatiserad testning, continuous integration och/eller testdriven systemutveckling.

* Bonus: kunskap runt API-utveckling, CMS, integrationer och molntjänster.

Flytande svenska och engelska.

Detta får du:

* Ett team sociala nördar som tar våra uppdrag på största möjliga allvar och oss själva på så lite allvar som är möjligt.

* Tillfälle att utvecklas både professionellt och personligt.

* Sociala och lärorika tillställningar och event.

* Flexibla arbetstimmar. Gör du kund och team nöjda så är vi det också. * God förståelse för de utmaningar som uppstår när man designar och realiserar lösningar som spänner över flera teknikområden.

Att spela i HiQs lag innebär att vi erbjuder dig en kreativ miljö med kunniga kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. HiQ Ace präglas av en positiv attityd där vi hjälper varandra och har kul på jobbet! Vi gillar att vi som kollegor utvecklar oss på alla plan! Såväl professionellt som personligt!

I Linköping och Norrköping är vi ett härligt gäng som gillar musik, spel, spelutveckling, grafisk design, innovation, handarbete, skidåkning, konst, resor, synas ute bland folk och god mat! Allt du kan tänka dig 🙂

Låter det här lockande? Tveka då inte att ansöka redan i dag! Vi rekryterar löpande.

Låter detta intressant, skicka in din ansökan idag till markus.wallhagen@hiq.se