Final application date

28 February, 2023

Company

HiQ Ace AB

Verksamhet och IT är områden som kommer allt närmare varandra. Och det ställs stora krav för att dessa ska fungera sömlöst tillsammans. För att fortsätta vägleda våra kunder på den här typen av transformations- och förändringsresor behöver vi dig. Som Verksamhetsutvecklare är du, precis som vi, en problemlösare av rang med erfarenhet av exempelvis projektledning, testledning, kravhantering eller förändringsledning. Lever och andas du dessutom teknik och tycker utveckling av långsiktiga strategier är det roligaste man kan syssla med? Då är du perfekt för oss.

Checklist:

  • Har jobbat några år som verksamhetskonsult.
  • Förstår att IT är verksamhet och verksamhet är IT.
  • Har erfarenhet inom exempelvis projektledning, förvaltning, ITIL, processledning, testledning, kravhantering, GDPR och/eller change management.
  • Är, precis som vi, lite av en pirat.

You get:

   • Utvecklande uppdrag inom branscher såsom exempelvis Offentlig sektor, Telecom, Försvar, E-handel eller Automotive.
   • Ett team sociala nördar som tar våra uppdrag på största möjliga allvar och oss själva på så lite allvar som är möjligt.
   • Tillfälle att utvecklas både professionellt och personligt.
   • Sociala och lärorika tillställningar och event.
   • Flexibla arbetstimmar. Gör du kund och team nöjda så är vi det också.

Om HiQ 

Sedan 1995 har HiQ förenklat världen för både kunder och slutanvändare med hjälp av teknik, design och kommunikation. Vi är stolta över att dagligen leverera värde och kvalitét hos våra hundratals kunder, vilket omfattar en mängd varierande och intressanta uppdrag inom flera olika branscher. Vi jobbar med allt ifrån startups till storbolag inom både privat och offentlig sektor.

Att ha kul på jobbet och leverera lösningar utöver förväntningar är vad som driver oss. Det har resulterat i banbrytande produkter och tjänster (självkörande lastbilar, möjligheten att övningsflyga utan att lämna marken, swisha pengar eller gå på restaurang och beställa mat med lego).

Ja, du hör ju. Spännande, visst?

Vi växer hela tiden. Idag är vi ungefär 2000 fantastiska HiQ’are i fem länder, med sikte att bli norra Europas ledande tech-konsultbolag. På HiQ välkomnas alla typer av kollegor – huvudsaken är att du drivs av utmaningar och är en schysst lagspelare. Vi representerar en mängd olika kompetenser, perspektiv och personligheter – en blandning vi alla drar nytta av varje dag. Frontend-utvecklare, .Net-arkitekter, agila projektledare, BI-utvecklare, UX-designers, ja listan är lång. En fantastisk laguppställning som vi hela tiden utökar med ny energi och kompetens.

På HiQ gillar vi att både utveckla och att utvecklas. Hos oss får du förtroendet och möjligheten att prova först och lära sedan. Att alla får vara med och påverka HiQ’s arbetssätt och väg framåt är och har alltid varit viktigt – tillsammans bygger vi det bolag vi själva vill arbeta på.

Hos oss har du dessutom en budget för kompetensutveckling, kanske vill du certifiera dig inom ett område eller lära dig senaste ramverket inom kompetens X – det är upp till dig, sky is the limit! Vi vet dock att alla lär sig på olika sätt, och därför håller vi även i flera kompetensrelaterade aktiviteter, workshops och konferenser för att ständigt vidareutveckla vår kompetens.

På HiQ har vi alltid fokuserat på två saker framför allt annat. Vi ska vara sjukt duktiga på det vi gör men vi ska också ha jäkligt kul på vägen. Att ha kul på jobbet går hand i hand med bra resultat. På HiQ finns alla möjliga knäppa och roliga forum för de flesta av intressen – rockband, cybersäkerhet, nutellatestning, löpning, schack, ölbryggning eller hållbarhet. Du väljer! Hos oss kan du vara C#-expert, yogi och rockstjärna samtidigt 😉

Hoppas vi hörs snart!