Final application date

15 August, 2023

Har du ett gediget intresse för IT och vill utvecklas vidare i en en roll som mjukvaruutvecklare med ett fokus på hårdvara? Då ska du spana in denna möjlighet vi har ute nu till ett stort bolag i Linköping! 

VI ERBJUDER

Du erbjuds arbetsuppgifter som är varierade och breda, från ax till limpa, drift, förvaltning och utveckling inom områden så som hårdvara, realtidssystem, I/O-system, infrastrukturtjänster, operativsystem (främst Linux och Solaris) och IT-säkerhet.

Var tredje vecka erbjuds du en ”Learning day”, då man fritt får välja vad man vill utvecklas inom som är jobbrelaterat. Attityden i sektionen är mycket hjälpsam, så du kommer att få lära dig mycket här!

OM TJÄNSTEN

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat framtagande av drivrutiner, vilket innebär realtidsprogrammering inom Linux och/eller Solaris. Kommunikation med övriga datorer sker med exempelvis PCI Express, CAN, MIL-STD-1553 och Ethernet. Du arbetar med programmering av applikation för registrering av alla typer av data i riggarna, främst i C och C++. Det innebär att du ofta kommer få vara med att felsöka i funktionskedjan enda upp till slutprodukt.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett gediget intresse IT och data och framförallt vill lära dig mer inom området, vilket du kommer att få stor möjlighet till. Vi tror att du är civilingenjör från D eller Y eller motsvarande med stark förståelse inom C++. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från en roll som mjukvaruutvecklare eller systemutvecklare och har intresse för lågnivåprogrammering, inklusive drivrutiner och realtidsprogrammering. Du har förståelse för algoritmisk problemlösning och en kreativ förmåga att hitta olika lösningar.

Vidare krävs goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

ÖVRIGT

Uppdraget omfattas av försvarssekretess, vilket innebär godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet.

Upplägg: Tjänsten är ett konsultuppdrag med anställning hos A-hub med möjligheter för anställning hos företaget. Vid frågor är du välkommen att kontakta Alice Lindell på Alice@a-hub.se.