Final application date

22 March, 2020

Company

Axians

Contact

Stefan Karlsson

stefan.karlsson@axians.com

Axians har mer än 20 års erfarenhet inom installationstjänster och söker nu fler medarbetare till ett utvecklande och roligt arbete som Installationstekniker Serverhall med arbetsplats i Linköping.

Uppdrag:
Du kommer få möjlighet att jobba med teknik som är under ständig utveckling. I dina arbetsuppgifter ingår installation av IT-utrustning såsom nybyggnationer, ombyggnationer och rivningar efter kundernas önskemål. Dokumentation av installation förekommer i det dagliga arbetet samt underhåll och felsökning. Du kommer få en handledare på plats och kommer att arbeta i team där ni tillsammans hjälps åt med arbetsuppgifterna.
Din kompetensprofil
Vi vill att du har 1-3 års erfarenhet inom minst ett av nedanstående områden:
  • Installation av switchar, routrar, servrar eller liknande rackmonterad utrustning – Grundläggande ellära (behöver ej vara utbildad elektriker)
  • Arbete ESD-miljöer
  • Installation av koppar och fiberoptiska kablage
Du har utbildning inom el, data, teknik eller nätverk på minst gymnasienivå. Som person tror vi att du har ett gediget IT- och teknikintresse och har en vilja att lära dig nya saker och motiveras av att lösa problem. För att lyckas i uppdraget är du även strukturerad, resultatorienterad och är praktiskt lagd. Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift samt måste endast ha svenskt medborgarskap inför säkerhetsklassning då det är ett krav från kunden.
Om Axians:
Axians är ett internationellt varumärke specialiserat inom ICT – Information and Communication Technology. I en ständigt vaken och allt mer uppkopplad värld behöver IT-lösningar och kommunikationsinfrastruktur vara under konstant utveckling. Med styrkan av ett team på över 450 IT- och Telecomspecialister i Norden och ett internationellt nätverk med över 8000 medarbetare globalt, hjälper Axians företag, offentliga verksamheter, operatörer och systemleverantörer att designa, implementera, drifta samt förvalta smarta ICT-lösningar i framkant. Allt för att förenkla och effektivisera IT och kommunikation för våra kunder och hjälpa dem i deras digitala transformation.