Final application date

3 December, 2020

Company

Axis

Contact

Rickard Hermansson, Teamchef

070-8470021

Till vårt utvecklingskontor i Linköping söker vi nu flera seniora Fullstackutvecklare. Rollen passar dig som har en längre tids erfarenhet av att utveckla produkter och som vill arbeta som utvecklare med ett holistiskt perspektiv.

Fokus för Axis site i Linköping ligger på mjukvara. Vi utvecklar övergripande lösningar och system för att hantera och analysera video – hjärnan i våra intelligenta säkerhetslösningar. På Linköpingskontoret har vi ett helhetsansvar för våra projekt och varje team har ett stort eget ansvar för planering, arbetssätt och framdrift i projekten.

DIN ROLL

Våra utvecklingsteam utgör kärnan i vår verksamhet och som utvecklare har du en viktig roll i att vi ska kunna leverera värde till våra kunder. Du kommer att arbeta i ett litet team med stor påverkan. Teamet arbetar brett och har ett helhetsansvar i att förstå kundens behov, utveckla lösningar och drifta dessa. 

För att skapa bra förutsättningar för teamet att effektivt lösa sina uppgifter finns stora möjligheter att påverka valet av teknik, ramverk och programmeringsspråk. Exempel på några av de tekniker och ramverk som används i hög utsträckning bland våra team idag är TypeScript, Node.js och React. 

Vår största tillgång är att vi är bra på att samarbeta och vi söker kollegor som är lagspelare och som gillar att lära sig nya saker. Vi programmerar ofta tillsammans i teamet för bättre kvalitet och kontinuerligt lärande. Hos oss uppmuntras du att våga ta dig an nya saker och bidra till att vi hela tiden förbättrar oss. Vi vill ligga i framkant vad gäller nya arbetssätt och tekniker och eftersträvar en kultur där alla kan vara sig själva, vara kreativa och innovativa, varje dag.

VEM ÄR DU?

I den här rekryteringen söker vi dig som har flera års erfarenhet av att arbeta som fullstackutvecklare, gärna på ett produktbolag. Vi tror att du har en civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen som innefattar programmering eller har skaffat dig dessa kunskaper på annat sätt. För att trivas i rollen är det viktigt att du gillar att arbeta i team och har ett stort teknikintresse. 

Hos oss står kvalitet alltid i fokus och vi bygger vi in kvalitet så tidigt som möjligt i utvecklingsprocessen. Vi försöker snabbt hitta eventuella fel, om möjligt vid hjälp av automatiserade tester och ser därför gärna att du har erfarenhet av att arbeta med testautomatisering. 

Som person är du ansvarstagande och initiativrik och har lätt att se vilka uppgifter som bör prioriteras. Du förstår komplexiteten i att utveckla en produkt och har förmåga att tänka helhet och har en vilja att ta ansvar även efter att produkten har utvecklats. Vi lägger stor vikt vid ett eget driv och initiativrikedom. Vi tror att du är en lagspelare och hoppas att du med entusiasm och nyfikenhet vill bidra till teamets samarbete och leveransförmåga.  

VAD KAN AXIS ERBJUDA DIG?

Hos oss får du arbeta med ny teknik och moderna arbetssätt tillsammans med skickliga, drivna och trevliga kollegor. I Linköping är vi idag cirka 40 medarbetare och kontoret ligger i ljusa, fina lokaler i Vallastaden. Hösten 2021 går flyttlasset till nybyggda lokaler i Ebbe Park.

Axis är ett världsledande företag med kontor och kunder över hela världen. Vi utvecklar och säljer nätverkskameror som används till övervakning och säkerhetslösningar. Företaget präglas av en öppen och hjälpsam kultur där innovationen främjas av snabbrörlighet och korta beslutsvägar. Vi är inne i en expansiv fas vilket innebär nya utmaningar och stora möjligheter att utvecklas på ett personligt och professionellt plan.

Axis inser vikten av en blandad personalstyrka. Vi vet att olikheter i våra grupper och i vår organisation skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativitet som är en förutsättning för vår framgång.