Final application date

31 March, 2021

Company

Gaia

Contact

Åsa Lindberg, konsultchef

asa.lindberg@gaia.se

010 331 99 45

Tillsammans. Det är så vi jobbar på Gaia. Vi plockar hem våra kunduppdrag och arbetar med dem inhouse. Som Frontend Web developer hos oss har du och dina kollegor ansvar för hela kundprojekt. Du har en tät och viktig dialog med kunder och översätter krav och önskemål till moderna systemlösningar. Allt arbete sker i agila inhouse-team med stort erfarenhetsutbyte.

 

Vi söker

Vi söker dig som brinner för webbutveckling med fokus på att skapa smarta, enkla och användarvänliga gränssnitt. Du har ett öga för detaljer vad gäller design och visualisering men också förståelse och kunskap att rigga förutsättningarna för ett webbprojekt med byggen, releaser och drift i en modern molnmiljö. Du har din spets inom frontend och jobbar nära UX-designers, men är inte obekant med att jobba backendutveckling av API:er (.NET). Vi tror att du har goda kunskaper och erfarenhet att jobba med Typescript, Angular, React eller Blazor samt kan känna igen dig i beskrivningen som en CSS-ninja. Som en del av ett agilt team delar du gärna din kunskaper och är nyfiken på att testa ny teknik. Vi jobbar med Microsofts molnplattform Azure och ser det som extra meriterande om du har erfarenheter av det, samt att jobba mot IOT-system och kartbaserade gränssnitt.

 

Vad gör Gaia?

På Gaia är vi ett gäng kollegor som tillsammans skapar riktigt schyssta digitala lösningar som verkligen förändrar. Vi jobbar med uppdrag i inhouse-team där du och dina kollegor har ansvar för hela kundprojekt. Särskilt fokus ligger på lösningar för uppkopplade enheter – IoT – och för insikter, beslutsstöd och intelligens med Data & AI. Hos oss är det viktigt med innovation, engagemang och en vilja att se användaren. Men det är minst lika viktigt att få plats med livet, sina drömmar och att utvecklas professionellt. Vi är extra stolta över den prestigelösa stämningen som gör att alla, såväl nyutexaminerad som veteran, kan bidra med både ny kunskap och erfarenhet, vilket är en väldigt stark kombination.

På Gaia jobbar ca 40 Gaianer. Våra kontor finns i både Linköping och Norrköping.

Här hittar du Gaias integritetspolicy

 

Ansök idag

Enklast är om du skickar din LinkedIn-profil för en första avstämning, eller så ansöker du med ett personligt brev och meritförteckning om du vill berätta lite mer om dig själv.