Final application date

24 October, 2020

Company

Forefront consulting

Contact

Agneta Lund

agneta.lund@forefront.se

0702744976

Forefront

Som en del av Forefront är du en Frontier. Någon som har passion, någon som bryr sig, någon som vill göra skillnad. En person som vill bryta ny mark, som uppskattar att jobba tillsammans med kunder, partners och andra Frontiers. Våra värderingar är tydliga och styr oss i vardagen såväl som när vi växer. Rätt kompetens är oerhört viktigt, men personen bakom är, och kommer alltid vara, ännu viktigare.

Forefront är en oberoende aktör på konsultmarknaden, ett ägarlett bolag utan kopplingar till någon börs, ett bolag över hela landet för att nå längre och högre!

Vi driver teknikutveckling genom expertis inom Data warehouse, BI utveckling och analytics i molnet. Vi har nära samarbete med Google, Microsoft och SAS Institute.

 

Beskrivning

Att dela med sig av kunskap ligger djupt rotat i vår kultur. Vi gör det mellan kollegor, tillsammans med våra kunder, i vårt traineeprogram, på luncher, på meetups, på konferenser och alla andra tillfällen vi kan! Vi är ett glatt gäng med nära till skratt i både framgångar och motgångar. Vi stöttar, lyfter varandra och hugger i där det behövs.

Vårt team har en utpräglad expertis inom valda plattformar. Det är moderna lösningar baserade på Azure, GCP och SAS Institutes lösningar.

Vi arbetar i hela analyskedjan för att ge kunderna kunskap, från att bygga effektiva DW on prem och cloud till avancerad analys som ML och AI.

Genom att ta ansvar som team får vi långa, inflytelserika kundrelationer och undviker klassisk konsultbemanning.

 

Kvalifikationer

Vem är du?
Du har gedigen erfarenhet av Data Warehouse, har tagit klivet över till GCP och kan Big Query på djupet.

Du brinner för tekniken, gillar att lära dig nya saker och håller dig ajour.

Du ska ha arbetat som konsult eller i liknande anställningsform, du har varit drivande i olika projekt och har goda ledaregenskaper.

 

Vi erbjuder dig

  • En platt och lättrörlig organisation

  • Närhet till affär och kund

  • Tydligt fokus på jämställdhet och mångfald

  • Inspirerande och idérika kollegor

  • Fokus på kunskapsdelning & kompetensutveckling

  • Ett företag att växa tillsammans med över tid

  • Senaste tekniska lösningarna

  • Stark gemenskap med många olika sociala nätverk

  • Sjukvårdsförsäkring och flexibel arbetstid

 

Om företaget
Forefront Consulting är ett verksamhets- och IT-konsultbolag med drygt 400 anställda. Med kontor på sex orter i Sverige, guidar vi företag och organisationer i det digitala landskapet och övriga transformationer.

Oavsett om uppdraget avser affärsverksamhet, teknologiska plattformar eller designlösningar är utgångspunkten alltid att först skapa en samsyn kring nödvändiga förändringar för att sedan kunna realisera dessa på bästa sätt för avsedd effekt.