Final application date

28 February, 2023

Company

SysPartner

Är du i slutet av din utbildning inom datateknik, mjukvaruteknik eller liknande och letar efter examensarbete till våren? Leta inte mer. Vi har flera spännande och utmanande exjobb som bara väntar på dig att hugga tag i. Under våren 2023 kommer vi att ta in flera studenter för examensarbete hos oss – missa inte chansen att bli en av dem!

Många företag pratar om vikten av sammanhållning, möjlighet till utveckling och nyttan av glada medarbetare, men inte lika många följer sina ledord. Ända sedan SysPartner grundades har vårt viktigaste mål varit att våra anställda skall må bra och trivas hos oss, att de ska få växa och utvecklas i sina yrkesroller och alltid ha chansen till de utmaningar de strävar efter. Självklart har vi moderna kontor med hybrid arbetsplats.

Vad kan exjobb hos oss innebära?

Då vi är ett företag med stort teknikintresse har vi flera spännande examensprojekt vi skulle vilja genomföra internt för att skapa nytt genom framväxande teknik. Vi är även öppna för att hjälpa dig realisera din egen projektidé om den är relaterad till vad vi gör.

Varför exjobba på SysPartner?

  • Du blir tilldelad en handledare internt som kan guida dig hela vägen från start till mål.
  • Som exjobbare hos oss är du självklart medbjuden på våra after works och andra roligheter, precis som resten av alla anställda, och du har givetvis en fast kontorsplats att nyttja under ditt exjobb, på vårt supermysiga och familjära kontor i Mjärdevi Center.
  • Du får tillgång till ett stort, härligt nätverk av kollegor med helt grymt mycket samlad kunskap och kompetens.
  • Att skriva exjobb på SysPartner är dessutom ett bra sätt att få inblick i vad det innebär att arbeta som konsult hos oss och lära känna oss som bolag.
  • Är du rätt för oss, och vi för dig, finns stora möjligheter att börja jobba hos oss efteråt!

Vem är du då?

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse, som gillar att koda och att hitta lösningar på problem. Du är i slutet av din utbildning inom datateknik, mjukvaruteknik eller liknande. Vi tror att du är analytiskt lagd, gillar att arbeta systematiskt och är initiativtagande samtidigt som du har fötterna på jorden. Goda kunskaper i det svenska och engelska språket är ett krav.

Ansökningsprocess

Du kan ansöka till oss antingen individuellt eller i par. Söker ni i par så vill vi gärna ha in en separat ansökan ifrån er båda, men se till att det framgår vem du vill skriva tillsammans med. Ansökan ska inkludera CV tillsammans med en kort beskrivning av vilket ämne du/ni är intresserad av och varför. Ni kan givetvis ha samma beskrivning om ni söker ihop.

Ansök via vår hemsida redan idag! Intervjuer sker löpande.

Vilka är vi?

SysPartner grundades 2005, och under våra drygt 15 år i branschen har vi växt och expanderat snabbt. Med fem gasellutmärkelser under bältet, många nöjda kunder och en konsultstab som växer för varje månad kan vi inte annat än känna stolthet.

Även om vi är verksamma inom flera olika affärsområden har vår grundpelare alltid varit IT-konsultation, och det är där vi har vår primära affärsverksamhet, med bred kompetens inom alla delar av IT-området, från supportpersonal till IT-arkitektur. På SysPartner arbetar vi enligt devisen ”Trevliga proffs”, vilket för oss innebär att vi är positiva, kunniga och ödmjuka. Våra konsulter möter de utmaningar de ställs inför med en positiv attityd, stor kompetens och en konstant vilja att leverera det absolut bästa för just deras kund eller i deras projekt.

Hoppas du blivit nyfiken på oss. Välkommen med din ansökan!