Final application date

19 February, 2023

Company

UCS Mindbite

Första juli 2022 bildades bolaget UCS Mindbite med kontor i Linköping och Vimmerby. Trots att bolaget är helt nytt så finns väldigt mycket kunskap, erfarenheter och kunniga personer i verksamheten. UCS Mindbite är ett nytt dotterbolag till etablerade UCS Group och bolaget bildades genom förvärvet av Mindbite AB i Vimmerby. Det är bakgrunden, men vi blickar framåt.

Digitaliseringens framfart finner inga gränser. UCS Mindbite vill fortsätta leverera produkt- och konsulttjänster för integration, applikations- och systemutveckling, publik webb samt inom dataanalys och beslutsstöd. Det är här du kommer in!

OM UCS MINDBITE

Då bolaget är nytt får du en unik chans att komma in tidigt. Det innebär att du får vara med att bidra, påverka samt sätta din prägel på både din roll och hur UCS Mindbite ska jobba framöver. Organisationen är platt, det är korta beslutsvägar och möjligheterna är stora.

UCS Mindbite består idag av tolv anställda, varav åtta systemutvecklare. Bolaget vill nu stärka sina positioner i regionen och utöka teamet med flertalet erfarna utvecklare som vill vara med på den fortsatta resan. En resa som bolaget gör tillsammans med sina medarbetare, där allas input och bidrag räknas. Det är teamet som är i fokus, vi gör det tillsammans.

OM ROLLEN

Vi söker erfarna utvecklare som har tidigare erfarenhet av C# och ASP.NET samt som gillar data och struktur. Har du tidigare erfarenhet av integrationer eller frontend är det ett stort plus. Vi har alltid spännande projekt på gång och erbjuder en skön miljö där du får utrymme att utvecklas medan du utvecklar framtidens system. Rollen kan självklart anpassas efter dina önskemål.

Kolla gärna in några av våra projekt på vår blogg.

VEM ÄR DU

Vi söker dig som har stolthet i det du levererar. Samtidigt vet du att din roll i pusslet inte är större än dina kollegors – även om roller och ansvar är tydligt. Vi vill bygga en kultur där vi vinner (och förlorar) tillsammans, där blir du en viktig del också.

Som person tror vi att du älskar problemlösning, du ser möjligheter istället för hinder. Du är flexibel och pragmatisk, vår framgång finns inte – den skapar vi tillsammans!

VI ERBJUDER DIG

  • Personlig utveckling
  • Flexibla arbetstider som anpassas efter dig och våra kunders behov
  • En rakt igenom molnbaserad verksamhet som skapar flexibilitet i ditt liv
  • Eget val av dator
  • Friskvårdstimme och friskvårdsbidrag
  • Aktivt pensionssparande oavsett ålder

ÖVRIGT

Upplägg: UCS Mindbite samarbetar med A-hub i denna rekrytering. Du kommer bli anställd av UCS Mindbite.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placering: Linköping (eller Vimmerby). Vi erbjuder Hybridarbete.