Final application date

24 September, 2022

Company

Combitech

Contact

Johanna Thorén

johanna.thoren@combitech.com

+46734184314

Hos oss på Combitech finns stor kompetens och erfarenhet inom systemutveckling. Vi arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla våra förmågor för att möta våra kunder och partners behov och söker nu fler erfarna systemutvecklare.

Som konsult på Combitech får du även tillgång till marknadens bästa kompetensutveckling i form av Combitech Grow. Combitech Grow erbjuder ett omfattande utbud av utvecklingsprogram, kurser, nätverk och coaching. Detta ger dig unika förutsättningar för din personliga utveckling.

Tillsammans formar vi din framtid!

DIN ROLL SOM SYSTEMINGENJÖR

Vi håller nu på att stärka vår kompetens med innovativa och entusiastiska hjärnor som vill bli en del av vår grupp med erfarna systemingenjörer. Tillsammans tittar vi på kundens behov och hjälper till med definition, önskemål, strategi, teknikval, implementation och utvärdering. Du kommer vara en teknisk specialist inom ditt område eller generalist som kan lite (eller mycket) om det mesta, och därigenom utarbeta systemlösningar for prototyper, koncept, och produkter antingen direkt hos kund eller i inhouse uppdrag. Våra kunder finns i en mängd olika branscher, bland annat inom industri, fordon och försvar, och våra uppdrag sträcker sig över ett stort teknikområde. Många av våra kunder verkar i den absoluta framkanten inom sin bransch, så vi drivs av att hjälpa våra kunder att nå sina visioner för framtiden.

Som konsult på Combitech får du tillgång till en kombination av tekniskt utmanande uppdrag och marknadens bästa kompetensutveckling i form av Combitech Grow.

Beroende på dina egna intressen och ambitioner, hittar vi rätt utmaningar för dig. Tillsammans formar vi din framtid!

VEM ÄR DU?

Vi söker dig, civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning mot systemutveckling. Du bör ha minst 5 års erfarenhet av systemutveckling i tekniska utvecklingsprojekt inom industrin. Erfarenhet av ansvarsroller så som t ex produktägare, systemarkitekt och mjukvaruarkitekt är meriterande.

Din bakgrund är naturligtvis viktig men dina ambitioner för framtiden är det som intresserar oss mest. Som konsult på Combitech erbjuds du nämligen stora möjligheter till utveckling av både din tekniska kompetens och ditt yrkeskunnande. Det viktigaste för oss är att du har ett genuint intresse av att utvecklas.

För att trivas som systemutvecklare hos oss är det viktigt att du förstår värdet av att ha goda relationer med människor i din omgivning och trivs med att jobba tillsammans med andra för att lösa problem och nå uppsatta mål. Samtidigt har du en förmåga att driva egna projekt och ett sinne för kvalitet. Vi tror att du är nyfiken på att lära nytt och att möjligheterna till variationen i rollen som konsult lockar.

Så, kan du det mesta om det mesta eller är du en guru inom just ditt område, varför då inte låta oss få veta mer om dig och hur vi kan åstadkomma något intressant tillsammans.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!