Final application date

7 October, 2021

Company

Knowit Connectivity

Contact

Klara Klingberg, ansvarig rekryterare

klara.klingberg@cybercom.com

+46790068989

Vill du bli vår nästa Maker of a Sustainable Future? Vi fortsätter att växa och söker fler kollegor!

Just nu söker vi dig som har erfarenhet av att jobba med såväl mjukvara som hårdvara och har ett intresse och brinner för att hantera komplexa och komplicerade problemställningar som kräver ett tvärfunktionellt agerande.

Din roll

Som systemingenjör på Knowit Connectivity (f.d. Cybercom) är man involverad i utvecklingen av samhällsviktiga IT-lösningar och produkter. Med din tekniska kunskap och bredd kommer du att arbeta med olika metoder för utveckling av produkter och tjänster.

Arbetet kan innefatta följande: Systemmodellering, programvaruutveckling, analys, kravhantering, riskhantering, konfigurationsledning, definition av intressenters behov, stöd vid verifiering och validering.
Tillsammans med våra kunder löser vi frågan om hur man hanterar komplexitet och utvecklar framgångsrika system och produkter som är anpassningsbara, skalbara och hållbara.

Du kommer att delta i spännande utvecklingsprojekt i våra egna lokaler, alternativt hos kund eller på distans.

Dina egenskaper och erfarenheter

Vi söker dig som har:

  • Högskole-/Civilingenjörsexamen eller likvärdig
  • Minst tre års erfarenhet
  • Du kommunicerar väl på svenska och engelska i både tal och skrift

Förutom den tekniska kompetensen är det viktigt att:

  • Du har lätt att kommunicera med andra människor
  • Du ser tjusningen med att vara konsult
  • Du tycker om att definiera och lösa problem utifrån ett helhets- och livscykelperspektiv
  • Du gillar att ta egna initiativ och arbeta i team
  • Du brinner för att lösa tekniska problem

Om Knowit Connectivity

Knowit är en snabbfotad, rolig och inspirerande arbetsplats med stor laganda. Vi rekryterar medarbetare som vi tror kan göra skillnad. Vi utvecklar affärer och kompetenser för att växa tillsammans. Våra konsulter har stora möjligheter att utvecklas och vi värnar om kompetensutveckling genom olika interna nätverksgrupper. Knowit är utsedd som Stockholmsbörsens bästa bolag vad gäller jämställdhetsarbete (Allbright 2019) och vi tror att det är lika viktigt att ha en arbetssituation som fungerar med privatlivet samtidigt som att vi har kul och utvecklas på arbetsplatsen. Detta har fostrat en kultur som präglas av närhet och transparens och en organisation där vi hjälper varandra att lyckas. Eftersom vi är övertygade om att jämställdhetsfrågor och att handla därefter gynnar samtliga parter, ser vi gärna att kvinnliga kandidater söker till den här tjänsten.

Inom vårt nya företag, Knowit Connectivity Linköping, utvecklar vi bland annat avancerade 5G-lösningar, designar framtida autonoma bilar och förändrar den uppkopplade världen. Hos oss får chansen att delta i världsledande projekt och tillsammans med våra kunder formar vi framtiden.

Intresserad av att arbeta med oss?

Urval och intervjuer sker löpande och anställning kommer ske så snart vi har rätt person. Skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida eller via din LinkedIn-profil.

Lediga tjänster och karriärmöjligheter hos Cybercom/Knowit

Äntligen! Från och med 1 juli är vi nämligen en del av Knowit. Tillsammans blir vi starkare och kan ta oss an större kunduppdrag och mer komplexa projekt. Missa inte möjligheten att hoppa på den spännande resan vi har nu framför oss – skicka in din ansökan eller kontakta oss redan idag!

Läs mer om Knowit och Cybercom går samman och bildar ett nordiskt powerhouse för framtidens hållbara digitala lösningar