Final application date

1 February, 2021

Company

Sectra

Jobbeskrivning

Är du systemadministratör med Windowsprofil som vill vara med och utforma vår framtida it-driftsmiljö i en krävande och framgångsrik organisation?

Vi har tuffa utmaningar framför oss med en snabbt växande organisation och användare som själva levererar IT till kritisk sjukvård som räddar liv. Vi behöver en operativt erfaren system administratör som vill växa in i en roll som Solutions architect , dvs har en bra känsla och brinner för för framtidssäker design med en vilja att förbättra och förenkla samtidigt som du inte inte ryggar för att kavla upp ärmarna och aktivt delta i den dagliga driften.

För att kunna axla denna roll behöver du minst 5-10 års erfarenhet från utveckling av IT-tjänster, både on-prem och cloud, gillar interaktion med alla typer av användare samt har en vilja att tillsammans med övriga i teamet bygga driftsäkra lösningar, automatiserade så långt det går och lätta att underhålla.

Vi erbjuder dig:

 • Att operativt vara med och både avveckla, förbättra och nyutveckla kritiska IT-tjänster i ett internationellt företag som växer snabbt
 • Att effektivisera drift samt kontinuerligt förbättra skalbarhet och dagligt underhåll med moderna tjänster och automatisering för kräsna användare
 • Att vara med och utforma strategi på kort och lång sikt i en IT-enhet utan tröga hierarkier som jobbar nära användarna för att maximera affärsnyttan i våra enheter och förenkla deras vardag och tillväxt

 

Kvalifikationer

Detta är en senior roll och majoriteten av kraven listade nedan måste uppfyllas. Vi fokuserar dock på vem du är och din vilja och förmåga att lära, snarare än dina tidigare erfarenheter. Om du har lätt att lära och är rätt person för jobbet, så kommer vi stötta dig med utbildning så att du kan uppfylla de krav rollen ställer.

Nu söker vi dig som:

 • Har en examen inom IT/Datavetenskap med bra betyg. Saknar du det, eller har en yrkesutbildning, så ställer vi högre krav på erfarenhet av design och implementation av IT-tjänster i större företag.
 • Har goda kunskaper inom övergripande design, konfiguration och drift av Windows-tjänster i en enterprisemiljö med höga krav på tillgänglighet och säkerhet.
 • Har erfarenhet av cloud och automatisering. Du ska tycka att repetetiva uppgifter och återkommande problem är nåt som ska byggas bort.
 • Har en vilja att hjälpa användare och jobbar pragmatiskt och lösningsorienterat, även under stressiga situationer.
 • Är obehindrad i svenska, både i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
 • Har svenskt medborgarskap

Men framför allt söker vi en öppen, engagerad och lösningsorienterad person som delar våra värderingar, är en lagspelare och som kommer trivas med att arbeta tillsammans med oss andra på Sectra.

Utöver det, uppskattar vi om du också:

 • Talar fler språk än svenska och engelska
 • Har erfarenhet från fler kulturer
 • Har intressen utanför jobb/skola som sport, musik eller varför inte en pilotlicens så kan du själv flyga ut till kunderna i vårt egna Sectra-plan eller nåt annat som gör att du utmärker dig.

Under anställningsprocessen kommer vi göra utdrag ur belastningsregistret, efter ditt godkännande.

Glöm inte att bifoga ditt CV, ett personligt brev och betyg från gymnasium och genomförd universitetsutbildning.