Final application date

3 December, 2020

Company

Axis

Contact

Sandra Beskow, Teamchef

0732-61 52 62

Till vårt utvecklingskontor i Linköping söker vi nu en erfaren QA-ingenjör. Rollen passar dig som har ett stort intresse för produktkvalitet och erfarenhet av att arbeta med mjukvarutestning

Fokus för Axis site i Linköping ligger på mjukvara. Vi utvecklar övergripande lösningar och system för att hantera och analysera video – hjärnan i våra intelligenta säkerhetslösningar. På Linköpingskontoret har vi ett helhetsansvar för våra projekt och varje team har ett stort eget ansvar för planering, arbetssätt och framdrift i projekten.

DIN ROLL

På Axis står kvaliteten alltid i fokus. Som QA-ingenjör har du en central roll i att tillsammans med de andra i teamet säkerställa denna. Vi bygger in kvalitet så tidigt som möjligt i utvecklingsprocessen och jobbar för att snabbt hitta eventuella fel, om möjligt med hjälp av automatiserade tester

Du kommer att arbeta i ett litet team med stor påverkan. Vi vill ligga i framkant vad gäller nya arbetssätt och tekniker och eftersträvar en kultur där alla kan vara sig själva och vara kreativa och innovativa, varje dag. För att främja nytänkande arbetar du, tillsammans med ditt team, under stor frihet och vi har stor tillit till dig, ditt val av approach till uppgiften och din förmåga. Genom att ständigt lära oss, undersöka nya testmetoder och arbetssätt får vi innovationskraft och de bästa lösningarna på marknaden.

Vi är måna om att vara öppna och arbeta över organisatoriska gränser och nära utvecklingen – det blir både roligare och ger bättre resultat!

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en längre tids erfarenhet av mjukvarutestning och/eller utveckling och som har god insikt i testning på alla nivåer. Du har en civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen som innefattar programmering, eller har skaffat dig dessa kunskaper på annat sätt.

Vi tror att du har ett stort intresse för produktkvalitet och gillar att hålla dig uppdaterad vad gäller nya testautomatiseringsrön. Du har förmåga och erfarenhet av att tänka helhet och arbeta med teststrategi. Erfarenhet av att ha implementerat och använt automatiserade tester är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Vi vill gärna att du inom teamet tar en ledande roll vad gäller kvalitet och test och ser fram emot att du delar med dig av din kunskap i, likväl som utanför ditt team, och på så sätt bidrar till att lyfta sitens totala testkompetens.

Som person är du engagerad och kommunikativ. Vi lägger stor vikt vid ett eget driv och initiativrikedom. Vi tror att du är en lagspelare och hoppas att du med entusiasm och nyfikenhet vill bidra till teamets samarbete och leveransförmåga.

VAD KAN AXIS ERBJUDA DIG?

Hos oss får du arbeta med ny teknik och moderna arbetssätt tillsammans med skickliga, drivna och trevliga kollegor. I Linköping är vi idag cirka 40 medarbetare och kontoret ligger i ljusa, fina lokaler i Vallastaden. Hösten 2021 går flyttlasset till nybyggda lokaler i Ebbe Park.

Axis är ett världsledande företag med kontor och kunder över hela världen. Vi utvecklar och säljer nätverkskameror som används till övervakning och säkerhetslösningar. Företaget präglas av en öppen och hjälpsam kultur där innovationen främjas av snabbrörlighet och korta beslutsvägar. Vi är inne i en expansiv fas vilket innebär nya utmaningar och stora möjligheter att utvecklas på ett personligt och professionellt plan.

Axis inser vikten av en blandad personalstyrka. Vi vet att olikheter i våra grupper

och i vår organisation skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativitet som är en förutsättning för vår framgång.