Final application date

18 January, 2024

Company

Combitech

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som mjukvaruutvecklare

Som konsult på Combitech arbetar du i team som hjälper våra kunder på deras digitaliseringsresa. Vi arbetar med produktutveckling i alla faser från förstudie till test i flera olika branscher och söker dig med några års erfarenhet av mjukvaruutveckling/systemutveckling som vill vara med i teknikens framkant. Vi arbetar både i team in-house och ute hos våra kunder som bland annat finns inom telecom, industri eller försvar.

Arbetsuppgifterna är varierande och sträcker sig från allt mellan systemering, arkitektur och design till implementation och verifiering och test beroende på kundens behov och ditt eget intresse. Baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner hittar vi tillsammans rätt roll och utmaning för dig.

Vem är du?

Vi söker dig med teknisk bakgrund till exempel civil/högskoleingenjör eller motsvarande inom datavetenskap/datateknik. Vi tror att du minst har några års arbetslivserfarenhet inom IT-området och därmed en kompetens inom några olika programmeringsspråk och metoder. Vi ser att du inspireras av att jobba i team där ni hjälps åt att nå mål och att utveckla varandra. Tidigare arbete som konsult eller inom de branscher vi verkar är meriterande.

För oss på Combitech är de personliga egenskaperna viktiga och vi tror att du är en positiv och nyfiken person som bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla. Du trivs med nya utmaningar, har en prestigelös inställning och tar egna initiativ. För rätt person finns stora möjligheter att växa inom organisationen.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

 

För oss handlar det om hållbarhet – vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång – utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!