Final application date

24 September, 2022

Company

Combitech

Contact

Johanna Thorén

johanna.thoren@combitech.com

+46734184314

Hos oss på Combitech finns stor kompetens och erfarenhet inom mjukvaruutveckling. Vi arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla våra förmågor för att möta våra kunder och partners behov och söker nu fler erfarna mjukvaruutvecklare.

Som konsult på Combitech får du även tillgång till marknadens bästa kompetensutveckling i form av Combitech Grow. Combitech Grow erbjuder ett omfattande utbud av utvecklingsprogram, kurser, nätverk och coaching. Detta ger dig unika förutsättningar för din personliga utveckling.

Tillsammans formar vi din framtid!

DIN ROLL SOM MJUKVARUUTVECKLARE/ARKITEKT

Som erfaren mjukvaruutvecklare/arkitekt hos oss kommer du att få vara med och utveckla mjukvara till system i nära samarbete med kunden, ute hos kunden eller via åtagande på Combitech kontor. Vi löser komplexa problem där det behövs både detaljerade specialkunskaper och förmåga att förstå de stora sammanhangen. Många av våra kunder verkar i den absoluta framkanten inom sin bransch, så vi drivs av att hjälpa våra kunder att nå sina visioner för framtiden.

Våra kunder tillhör en mängd olika branscher, bland annat inom industri, fordon och försvar, och våra uppdrag sträcker sig över ett stort teknikområde med fokus på mjukvaruutveckling. Baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner hittar vi tillsammans rätt roll och utmaning för dig.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har öga för detaljer och känsla för helhet. Du har teknisk arbetslivserfarenhet och är minst högskoleingenjör. Du har goda kunskaper i mjukvaruutveckling och kompetens inom diverse programspråk, exempelvis C, C++ eller C#. Tidigare erfarenhet av hårdvarunära design och programmering och mjukvaruarkitektur är meriterande och en bra utgångspunkt för din fortsatta utveckling hos oss.

Så, kan du det mesta om det mesta eller är du en guru inom just ditt område, varför då inte låta oss få veta mer om dig och prata om hur vi kan åstadkomma något intressant tillsammans.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!