Final application date

4 December, 2022

Company

Combitech

Hos oss på Combitech finns stor kompetens och erfarenhet inom mjukvaruutveckling. Vi arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla våra förmågor för att möta våra kunder och partners behov och söker nu fler erfarna mjukvaruutvecklare.

Som konsult på Combitech får du även tillgång till marknadens bästa kompetensutveckling i form av Combitech Grow. Combitech Grow erbjuder ett omfattande utbud av utvecklingsprogram, kurser, nätverk och coaching. Detta ger dig unika förutsättningar för din personliga utveckling.

Tillsammans formar vi din framtid!

DIN ROLL SOM MJUKVARUUTVECKLARE/ARKITEKT

Som erfaren mjukvaruutvecklare/arkitekt hos oss kommer du att få vara med och utveckla mjukvara till system i nära samarbete med kunden, ute hos kunden eller via något av våra många åtagande på Combitechs kontor. Vi löser komplexa problem där det behövs både detaljerade specialkunskaper och förmåga att förstå de stora sammanhangen. Många av våra kunder verkar i den absoluta framkanten inom sin bransch, så vi drivs av att hjälpa våra kunder att nå sina visioner för framtiden.

Våra kunder tillhör en mängd olika branscher, bland annat inom industri, fordon och försvar, och våra uppdrag sträcker sig över ett stort teknikområde med fokus på mjukvaruutveckling. Baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner hittar vi tillsammans rätt roll och utmaning för dig.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har öga för detaljer och känsla för helhet. Du har teknisk arbetslivserfarenhet och är minst högskoleingenjör eller motsvarande. Du har goda kunskaper i mjukvaruutveckling och kompetens inom diverse programspråk, exempelvis C, C++, Python eller C#. Tidigare erfarenhet av hårdvarunära design och programmering och mjukvaruarkitektur är meriterande och en bra utgångspunkt för din fortsatta utveckling hos oss.

Så, kan du det mesta om det mesta eller är du en guru inom just ditt område, låt oss få veta mer om dig och prata om hur vi kan åstadkomma något intressant tillsammans.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet – vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång – utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!