Final application date

19 April, 2020

Company

Drakryggen

Contact

Erik Aronsson, rekryteringskonsult

erik.aronsson@randstad.se

0724-518228

arbetsbeskrivning

Är du utvecklare som vill ta nästa steg i karriären eller kanske scrum master som vill avancera på ett konsultbolag hos kunder med tekniker i framkant? Brinner du dessutom för att vara en del av ett kompetent gäng med en kultur som genomsyras av kunskapsdelning och meningsfullhet? Då kanske du är Drakryggens nästa konsult.

ansvarsområde

I rollen som konsult på Drakryggen är du som utvecklare i fokus. Drakryggen lever efter sina värderingar, människan, kompetensen och värdet. I detta ligger ett stort fokus att skapa mervärde både för företaget och dig som enskild individ. I rollen som konsult kommer du att arbeta ute hos en av Drakryggens kunder i Linköpingsregionen. Vilken roll eller vilket uppdrag det blir mer exakt kommer ske i samråd med dig beroende på vilket område du tycker är mest spännande och i vilket område du vill utvecklas inom. Gemensamt för Drakryggens kunder är att de ofta verkar inom Automotive, Telekom eller Medicinteknik med tekniker i framkant, och att de är i behov av drivna och initiativtagande konsulter, det är där du kommer in.

Som konsult via Drakryggen kommer du ha möjlighet till vidareutveckling och fortbildning i din karriär i form av längre uppdrag hos välkända kunder. Utöver detta kommer du ingå i en härlig gemenskap med likasinnade i branschen.

Hos Drakryggen får du förutom konkurrenskraftiga förmåner bli en del av ett team med stor kompetens och med ambition att dela sina erfarenheter. Du kommer kunna sätta prägel på din roll i ett bolag med korta beslutsvägar och möjlighet att påverka framtiden. Vidare arbetar bolaget med olika välgörenhetsprojekt i syfte att skapa värde och ge tillbaka till samhället, något som skapar ett stort engagemang hos de anställda och skapar en stark sammanhållning med en kreativ miljö.

kvalifikationer

Du har en teknisk bakgrund samt förståelse och intresse för teknik. Lämplig utbildningsbakgrund kan t.ex. vara civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot mjukvara, data, elektronik eller motsvarande. Vidare har du har minst ett par års erfarenhet av att arbeta med mjukvaruutveckling och dess flöden.

Du har goda kunskaper i Linux och erfarenhet av programmering, t.ex. i C och C++. Har du dessutom erfarenhet från Automotive, Telekom eller Medicinteknik är det ett stort plus. Ett krav i rollen är att du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

För att trivas som konsult på Drakryggen ser vi att du är en prestigelös lagspelare som brinner för teknik och att dela med dig av dina kunskaper till andra. Då du kommer arbeta i team ute hos kund är det av vikt att du trivs med att komma till nya miljöer och ta dig an så väl nya tekniker som olika personer.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och välkomnar alla sökande i vårt arbete att främja mångfald och jämställdhet.

ansökan

I denna rekrytering samarbetar Drakryggen AB med Randstad Technologies som är ett nischat rekryterings- och konsultbolag inom IT. För information och frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Erik Aronsson på erik.aronsson@randstad.se eller 0724-518228.

om Drakryggen AB

Drakryggen AB är ett Linköpingsbaserat konsultföretag som specialiserat sig på senior expertkompetens inom mjukvaruutveckling och tekniskt ledarskap. Företaget etablerades 2013 och har idag 19 anställda. Drakryggens kunder är främst stora högteknologiska bolag med internationell verksamhet men andra mer lokala företag finns också. Läs gärna mer om oss på hemsidan.