Final application date

14 March, 2021

Company

Envima

Contact

Anna Axelsson, VD

anna.axelsson@envima.se

Vår vision är lika enkel som självklar – en hållbar framtid. Vi är ett härligt gäng miljö- och hållbarhetskonsulter med stort engagemang som sedan 2001 skapat hållbara affärer tillsammans med våra kunder. Vi är det personliga och hängivna konsultföretaget där du har stora möjligheter både att få spännande uppdrag och ingå i ett team med kompetenta kollegor i en platt organisation. I år firar vi 20-årsjubileum och kraftsamlar inför framtiden genom att utöka vårt team!

 

ATT BLI EN VIMA – VÅRT ERBJUDANDE

Vi kan erbjuda en arbetsplats med engagerade kollegor, livliga diskussioner och en stark gemenskap. För att möta våra kunders behov och framtidens utmaningar, utvecklar vi ständigt nya produkter och tjänster. Som konsult på Envima kan vi utlova ett intressant, stimulerande och självständigt arbete i en växande organisation med stora möjligheter att påverka både din egen och Envimas utveckling.

För oss är olika bakgrunder och kompletterande erfarenheter viktigt och vi arbetar aktivt för att nå en större mångfald i vår organisation. För att trivas hos oss tror vi att du är en prestigelös lagspelare som är nyfiken och ständigt vill lära dig nytt. Du är driven, flexibel och snabblärd, gillar kundrelationer och har en förmåga att sätta dig in kunders behov.

 

ROLLEN SOM PROJEKTLEDARE PÅ ENVIMA

Rollen innebär arbetsuppgifter såsom införsäljning och uppsökande arbete mot nya kunder, projektledning, genomförande av kunduppdrag och produktutveckling. Utifrån kundens behov och uppdragets karaktär arbetar du ensam eller i sammansatt team med andra kollegor. Vi bistår våra kunder både med spetskompetens inom t ex miljö och arbetsmiljö, kvalitet, strategiskt hållbarhetsarbete och mer kontinuerligt stöd. Vissa uppdrag genomförs hos kund och andra på distans. Kunduppdragen kan t ex bestå i att genomföra hållbarhetsworkshops eller utbildningar, driva arbetet med att ta fram en hållbarhetsredovisning, stötta kunder med att ta fram rapportering, strategier och analyser inom hållbarhetsområdet.

 

VI SÖKER DIG!

Du har jobbat med hållbarhetsfrågor i flera år och ofta i rollen som projektledare. Du är väl bevandrad inom de globala målen, hållbarhetsredovisningar och det strategiska hållbarhetsarbetet. Din tyngdpunkt får gärna vara inom social hållbarhet, kopplat till arbetsmiljö, employment brandning och mångfald. Vi hoppas att du trivs i en utåtriktad roll och gillar kommunikation oavsett om det rör sig om att debattera hållbarhetsfrågor inom sociala medier, ta fram hållbarhetsredovisningar eller leda seminarier och utbildningar.

Du har relevant akademisk utbildning eller likvärdig erfarenhet, med inriktning mot t ex hållbar utveckling, HR, arbetsmiljö, kvalitet, miljö.

God vana vid alla Office-program är en förutsättning i rollen. Du behöver ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

 

VILLKOR FÖR TJÄNSTEN
Tjänsten Projektledare med hållbarhetsprofil är en heltidstjänst placerad i Stockholm eller Linköping, med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.