Final application date

9 August, 2020

Company

Zoezi

Contact

Tomas Öberg

tomas@zoezi.se

070-2277540

Är du en person som brinner för att arbeta för nöjda kunder? Får du ett lyckorus när du lyckats få in ytterligare en kund? Är struktur i arbetet viktigt för dig? Då kan denna tjänst vara precis rätt för dig!

Om företaget

Zoezi (uttalas “so easy”) är ett ungt bolag i stark tillväxt med 12 anställda. Vi levererar en tjänst i form av ett molnbaserat boknings- och affärssystem. Tjänsten används främst inom tränings- och hälsobranschen på t.ex. Gym-, Crossfit- och Yoga-anläggningar men också i helt andra typer av verksamheter som hanterar betalda bokningar i någon form. Våra c:a 150.000 slutanvändare använder tjänsten dagligen för bl.a. bokning, inpassering och webbshop. För de drygt 400 anläggningar som är våra direkta kunder hanterar tjänsten t.ex. kassa, automatiserad fakturering och bokföring, medlems-/kundregister, tävlingsadministration och hel del annat. Vi jobbar tillsammans och för oss är det viktigt att alla medarbetare känner sig delaktiga och har roligt på jobbet. Läs mer om oss och vår verksamhet via vår hemsida.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett team som jobbar med kundrådgivning och support till våra befintliga kunder. Du kommer också till stor del att verka i en säljande roll och ta kontakt med potentiella kunder samt utveckla och fördjupa samarbetet med våra befintliga kunder. Du kommer också att bidra inom marknadsföringsområdet t.ex. i form av att utveckla kampanjer, marknadsföringskanaler och kundevent.

Förmåner

Som anställd hos oss erbjuds du stora möjligheter att vara med och påverka med korta beslutsvägar i ett snabbväxande bolag. Du är med i laget som bygger framtidens Zoezi! Utöver förmåner såsom tjänstepension och friskvårdsbidrag gör vi t.ex. gemensamma aktiviteter såsom kickoffer och konferenser. Vi är måna om många aktiva inslag i vår vardag då vi tycker att träning och hälsa är väldigt viktigt för våra medarbetare. På vårt kontor hittar du både pingisbord, aktivitetsdrivna TV-spel och träningsredskap för aktiva, sociala och viktiga pauser i vardagen på Zoezi.