Final application date

4 April, 2020

Company

Cybercom

Contact

Frida Andersson

frida.andersson@cybercom.com

0733-72 86 88

Hos Cybercom får du arbeta i varierande projekt med fokus på morgondagens lösningar. Vi ligger i framkant vad gäller hållbar utveckling, innovation och att leverera helhetslösningar till våra kunder.

Vi söker
Vill du bli vår näste Maker of Tomorrow? Genom att kombinera spetsteknologi med stark affärsinsikt tillhandahåller vi innovativa och hållbara lösningar. Vi skapar en bättre morgondag – det kan du också! Vi på Linköpingskontoret växer och söker nu fler duktiga utvecklare med fokus på embedded C/C++.

Dina arbetsuppgifter är varierande och vi arbetar i team där kunskapsdelning och innovation är centralt. Våra främsta kunder är inom Automotive, Telecom, Defence och Enterprise. Som konsult kan du välja att utvecklas hos en och samma kund och se olika delar av deras organisation eller byta kund när uppdraget är slut för att på så sätt få se olika företag och branscher. Våra tekniska kunskaper är vida och involverar hela utvecklingskedjan. Du får möjlighet att välja din egen utvecklingsväg, kanske vill du specialisera dig inom ditt område eller varför inte arbeta med ett projekt inom något nytt!

Vårt erbjudande
Hos oss får du utrymme att växa! Du får varierade arbetsuppgifter, en lyhörd ledning och framför allt chansen att ha bland de vassaste konsulterna i Linköping som kollegor. Vi satsar på personlig utveckling, inte bara genom teamet utan på hela Cybercom, detta via våra kompetensnätverk samt genom personlig coaching minst en gång/kvartal med din närmsta chef.

Våra anställda kan vittna om att det bästa med att jobba på Cybercom är kollegorna och stämningen på företaget. Vi har stort fokus på att alla ska trivas, utvecklas och ha kul på jobbet. Dessutom har vi flera av landets mest spännande kunder! Vi brukar säga att vi har det lilla företagets sköna stämning medan vi har det stora företagets möjligheter, resurser och kunder. Du kan också förvänta dig:

  • Kontinuerlig kompetensutveckling
  • Sociala aktiviteter
  • Flexibla arbetstider
  • Kollektivavtal
  • Generöst friskvårdsbidrag

Vem är du?

Du är högskole- eller civilingenjör i botten. För att trivas i rollen bör du ha ett brinnande intresse för programmering och allt vad det innebär. Vi ser att du har minst några års erfarenhet av att arbeta med C/C++ och GIT. Har du dessutom kunskaper inom Embedded Linux, inbyggda realtidssystem, Unit Testing, Gerrit och Jenkins är det ett stort plus!

För att på ett bra sätt kunna kommunicera med kunder och kollegor ser vi  även att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser att du trivs i en flexibel miljö, har lätt för att samarbeta med andra och drivs av att ta egna initiativ, hitta kluriga lösningar på problem och har en stark vilja att uppfylla kundens önskemål. Om du dessutom känner igen dig själv i våra värderingar Passion, Innovation och Tillit, då finns goda förutsättningar för en perfekt match!

Kontakt och ansökan

Ansök direkt via vår hemsida eller via LinkedIn. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du några frågor om tjänsten eller om Cybercom är du varmt välkommen att kontakta Frida Andersson, Talent Acquisition, frida.andersson@cybercom.com eller 0733-72 86 88.

Kika även gärna in på Linköpingkontorets Facebooksida för att se mer av vår vardag och vad vi hittar på!